Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Samsung SE-S164L - DVD±R/RW Drive WriteMaster Zwart optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Samsung
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SE-S164L - DVD±R/RW Drive WriteMaster
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SE-S164L/EUBN
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Samsung: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 mei 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 19703
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-05-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 04:04:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Samsung SE-S164L - DVD±R/RW Drive WriteMaster Zwart optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van Samsung SE-S164L - DVD±R/RW Drive WriteMaster Zwart optisch schijfstation

SE-S164L - DVD±R/RW Drive WriteMaster
Meer>>>

Samsung SE-S164L - DVD±R/RW Drive WriteMaster Zwart optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Samsung SE-S164L - DVD±R/RW Drive WriteMaster Zwart optisch schijfstation.
Deze schokvrije Writemaster is bijzonder geschikt voor de moderne werkplek. Eenvoudig aan te sluiten, geschikt voor vrijwel elk systeem en uitermate krachtig in het opslaan van elk denkbare vorm van informatie.

Double Optimum Power Calibration (O.P.C.)
O.P.C.-technologie controleert of de laser krachtig genoeg is ingesteld om zowel de binnen- als buitenkant van een dvd-schijf te beschrijven. Het maakt de prestaties van de brander krachtiger en betrouwbaarder.

Tilt Actuator Compensation Technology (Tilt A.C.T.)
Tijdens het brandproces beweegt de laser nauwkeurig mee met de schommelingen van de schijf en creëert zo maximale stabiliteit.

Silent Pulse With Modulation (P.W.M.)
Silent PWM Technology maakt efficiënt gebruik van de beschikbare stroom, waardoor minder geluid en hitte vrijkomt tijdens het branden op hoge snelheden.

Automatic Ball Balancing System (A.B.S.)
Doordat vibraties worden onderdrukt, brengt de diskdrive minder geluid voort tijdens het met hoge snelheid branden of lezen van een schijfje.

LightScribe
LightScribe is een innovatieve technologie om probleemloos professionele etiketten met zijdezeefdrukkwaliteit te branden voor cd’s en dvd’s. Met dezelfde laser die gegevens brandt in uw schijfstation, kunt u gegevens branden zoals gewoonlijk; maar als u de schijf omdraait en opnieuw in het station plaatst, kunt u etiketten branden.
Korte samenvatting Samsung SE-S164L - DVD±R/RW Drive WriteMaster Zwart optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de Samsung SE-S164L - DVD±R/RW Drive WriteMaster Zwart optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Samsung SE-S164L - DVD±R/RW Drive WriteMaster, Zwart, 2 MB, 48x, 32x, 48x, 32x
Lange samenvatting Samsung SE-S164L - DVD±R/RW Drive WriteMaster Zwart optisch schijfstation :

Samsung SE-S164L - DVD±R/RW Drive WriteMaster. Kleur van het product: Zwart. Drive, omvang buffer: 2 MB. Schrijfsnelheid CD: 48x, Herschrijfsnelheid CD: 32x, CD-R schrijfsnelheid: 48x. Leessnelheid CD: 48x, CD-R leessnelheid: 48x, DVD+R leessnelheid: 16x. DVD gemiddelde random access time: 130 ms, Toegangstijd: 110 ms

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Samsung SE-S164L - DVD±R/RW Drive WriteMaster Zwart optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Prestatie
LightScribe
Met de innovatieve LightScribe-labelingtechnologie kan het station aangepaste, nauwkeurige afbeeldingen van zijdezeefdrukkwaliteit op uw schijven branden met dezelfde laser die de gegevens brandt.
Yes
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
2 MB
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
48x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
32x
CD-R schrijfsnelheid
48x
CD-RW schrijfsnelheid
32x
DVD+R schrijfsnelheid
16x
DVD-R schrijfsnelheid
16x
DVD-R Double Layer schrijfsnelheid
5x
DVD+R Double Layer schrijfsnelheid
4x
DVD+RW schrijfsnelheid
8x
Schrijfsnelheid
DVD-RW schrijfsnelheid
6x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
48x
CD-R leessnelheid
48x
DVD+R leessnelheid
16x
DVD-R leessnelheid
16x
DVD-R Double Layer leessnelheid
8x
DVD+R Double Layer leessnelheid
8x
Toegangstijd
DVD gemiddelde random access time
De 'random access time' is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat het apparaat kan beginnen met het lezen van een willekeurig bestand.
130 ms
Toegangstijd
110 ms
Overige specificaties
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
DVD-RAM, DVD+R, DVD+R DL, DVD+RW, DVD-R, DVD-R DL, DVD-RW, LightScribe DVD±R, DVD-Video, DVD-ROM, CD-R, CD-RW, CD-ROM, LightScribe CD-R, CD-ROM/XA, CD-Audio, Video-CD, Photo CD, CD-I (FMV), CD-Extra, CD-TEXT
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
148,2 x 170 x 42 mm
Aantal optische schijven
1 schijven
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Samsung SH-S222L black Intern Zwart optisch schijfstation Samsung SH-S222L black Intern Zwart optisch schijfstation
(show image)
SH-S222L/BEBE SH-S222L black  — 
Samsung SE-S224Q Zwart optisch schijfstation Samsung SE-S224Q Zwart optisch schijfstation
(show image)
SE-S224Q/EUBT SE-S224Q  — 
Samsung 16x DVD-ROM Drive Ivory Intern optisch schijfstation Samsung 16x DVD-ROM Drive Ivory Intern optisch schijfstation
(show image)
SHD162C-RSWP/WRBH 16x DVD-ROM Drive Ivory  — 
X