Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Samsung Pro 815 8MP 2/3" CCD 3264 x 2448Pixels Zwart

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Samsung
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
815
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PRO815 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Met een digitale camera heeft u al uw foto\'s direct digitaal, dat betekent dat u meteen kunt zien of uw foto gelukt is, u uw foto\'s op de computer kunt bewerken voordat u ze laat afdrukken en ze ook heel gemakkelijk kunt delen met vrienden of familie via internet. Stuur uw digitale foto\'s over het internet naar uw vertrouwde afdrukservice of print ze zelf uit met uw eigen fotoprinter.
digitale camera's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Samsung: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 35857
Deze statistiek is gebaseerd op de 74970 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73259 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 19 nov 2017 20:47:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar
Lange productnaam Samsung Pro 815 8MP 2/3" CCD 3264 x 2448Pixels Zwart :
De korte redactionele beschrijving van Samsung Pro 815 8MP 2/3" CCD 3264 x 2448Pixels Zwart

Pro 815
Meer>>>

Samsung Pro 815 8MP 2/3" CCD 3264 x 2448Pixels Zwart:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Samsung Pro 815 8MP 2/3" CCD 3264 x 2448Pixels Zwart.
Samsung introduceert met de Pro815 een 8 megapixel digitale camera met 's werelds grootste optische zoom van 15x. Ook beschikt de high-end camera over 's werelds grootste LCD-display dat ooit in een digitale camera is toegepast. Op het display, met een beelddiagonaal van 3,5 inch, kunnen opnamen zelfs in fel zonlicht goed beoordeeld worden. Het tweede LCD-display, aan de bovenzijde van de camera, maakt het makkelijk vanuit ongewone posities te fotograferen. De Samsung Pro815 is uitgerust met een 1900mAh lithium-ion batterij met een ongeëvenaard vermogen. Met een volle batterij kan de fotoliefhebber meer dan 500 haarscherpe foto's maken.

De Pro815 heeft een 15x optische zoom met een focale lengte van 28-420 mm (35 mm equivalent), zodat fotoliefhebbers met één lens een groothoekfoto en een supertelezoomfoto kunnen maken. De Pro815 is voorzien van in totaal vier glazen lenzen met een lage dispersie, die speciaal zijn ontwikkeld om chromatische aberratie te minimaliseren. Dat kan optreden als een lens zowel voor groothoek- als ultrazoomfoto's geschikt is. Het wereldberoemde Schneider-KREUZNACH-objectief met een lichtsterkte van F2.2~F4.6 is uiterst betrouwbaar. In combinatie met de hooggevoelige CCD levert de camera de beste beeldkwaliteit in zijn klasse.

Met een TFT-LCD-scherm van 3,5 inch beschikt de Samsung Pro815 over 's werelds grootste LCD-display in een digitale camera. Hierdoor kan elke fotograaf de compositie goed op het display beoordelen. Door de toepassing van de TMR-technologie (Transmissive with Micro Reflective) kan dat zelfs bij fel zonlicht. Het LCD-display geeft 16,7 miljoen kleuren weer, waardoor de foto's levensecht op het scherm verschijnen. Door de brede kijkhoek kan de fotograaf de beelden bovendien gemakkelijk op het display aan bekenden laten zien. Ook is de camera voorzien van een elektronische beeldzoeker van 0,44 inch.

Met de Pro815 kan de gebruiker foto's maken op heuphoogte. Op het 1,44 inch brede TFT-LCD-kleurendisplay aan de bovenzijde van de camera kan het te fotograferen object namelijk eveneens worden weergegeven. Ook kan de gebruiker dit scherm als statusdisplay gebruiken. Aangezien de vereiste informatie hierop altijd wordt weergegeven, kan hij de gewenste functie sneller selecteren en een voorwerp sneller fotograferen.

De high speed mode van de Pro815 zorgt voor stabiel fotograferen, ook bij het gebruik van telezoom. De camera bevat een high-sensitivity 2/3" CCD en een high-performance lens. Wanneer de gebruiker de high speed mode selecteert, vergroot de camera automatisch de gevoeligheid tot maximaal ISO 800, afhankelijk van de omgevingsbelichting en de focale lengte. De Pro815 maakt gebruik van een exclusief low-noise algoritme. Hierdoor maakt de camera altijd foto's met weinig ruis, wat een uitstekende beeldkwaliteit oplevert. Met de snelle sluitertijd in de high speed mode kunnen zelfs snelbewegende doelen scherp worden gefotografeerd.

De Pro815 heeft de snelste reactietijden in zijn klasse. De opstarttijd en de shot-to-shot-snelheid zijn teruggebracht tot respectievelijk 1,0 seconde en 1,3 seconde. De camera heeft door de toepassing van een passieve AF-sensor zelfs in de telezoommode een AF-snelheid van minder dan 1,0 seconde. Dankzij de vertragingstijd van de sluiteropening van 0,05 seconde kan de gebruiker de actie op het juiste moment vastleggen.

De fotoliefhebber maakt met de Pro815 high speed continu-opnamen van 2,5 frames per seconde of normale continu-opnamen, zodat hij tijdens de opname het beeld op het LCD-display kan bekijken. Ook kan hij voor ultra high speed continu-opnamen kiezen, waarbij hij maximaal tien beelden per seconde kan schieten met een grootte van 1 megapixel per beeld. De opnamen worden opgeslagen op een Compact Flash geheugenkaart. Via USB 2.0-verbinding kunnen deze eenvoudig naar een PC worden overgezet.

De Pro815 biedt toegankelijke functies voor handmatig fotograferen, zoals de functies voor handmatige belichting (Aperture/Shutter/Manual) en handmatige focus. Met de drie ringen rond de lens kan de fotograaf de zoom, focus en EV-compensatie rechtstreeks met de hand regelen. Via het dual jog-systeem stelt hij met precisie het diafragma en de sluitersnelheid in.

De camera bezit verschillende modi om te focussen, waaronder 'AF Lock', 'Continous AF' en 'Select Area AF'. Wanneer de fotograaf aan de focusring draait, schakelt de camera direct over op handmatig focussen. Bovendien is 'bracketed' fotograferen mogelijk voor belichting, focus en witbalans.

Voor de witbalans heeft de camera drie instellingen, namelijk Preset, Custom en Colour Temperature Adjust. Hiermee kan de fotoliefhebber de kleuren weergegeven zoals hij in gedachte heeft. Ook kan hij het contrast en de kleurverzadiging exact bepalen. De camera ondersteunt Adobe RGB color space, evenals ongecomprimeerde RAW-bestanden van 8 megapixel, waarmee de gebruiker een ruime keuze in beeldbewerking heeft.

De Pro815 is voorzien van een krachtige interne flitser voor perfect belichte foto's, zelfs in een donkere omgeving. Hiermee kan de fotoliefhebber tot een afstand van 7,7 meter fotograferen. Bovendien beschikt de Pro815 over een 'Hotshoe'-aansluiting voor een externe flitser. Ook maakt het toestel video-opnamen met stereogeluid in VGA-kwaliteit.

Met een 1900 mAh 7.4V Li-ion batterij is de Pro815 uitgerust met de grootste capaciteit ter wereld. Met een volle batterij kan de gebruiker meer dan 500 foto's maken, gebaseerd op de CIPA-standaard.
Korte samenvatting Samsung Pro 815 8MP 2/3" CCD 3264 x 2448Pixels Zwart:
Deze korte samenvatting van de Samsung Pro 815 8MP 2/3" CCD 3264 x 2448Pixels Zwart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Samsung Pro 815, 8 MP, 3264 x 2448 Pixels, 2/3", CCD, 15x, Zwart
Lange samenvatting Samsung Pro 815 8MP 2/3" CCD 3264 x 2448Pixels Zwart :

Samsung Pro 815. Megapixels: 8 MP, Beeldsensorformaat: 2/3", Type beeldsensor: CCD, Maximale beeldresolutie: 3264 x 2448 Pixels. Optische zoom: 15x, Digitale zoom: 4x, Brandpuntbereik: 7,2 - 108 mm. Maximale videoresolutie: 640 x 480 Pixels. Beeldschermdiagonaal: 8,89 cm (3.5"). Beeldzoeker: electrical. PictBridge. Gewicht: 870,5 g. Kleur van het product: Zwart

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Samsung Pro 815 8MP 2/3" CCD 3264 x 2448Pixels Zwart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Fotokwaliteit
Megapixels *
MegaPixels: Het aantal (in millioenen) lichtgevoelige beeldpunten, of pixels, die gebruikt worden door de image sensor van de camera (CCD) om lichtopnames te maken, en die zijn weerslag vind in het uiteindelijk aantal opgeslagen pixels op een memory card (geheugenkaart).
8 MP
Beeldsensorformaat *
2/3"
Type beeldsensor *
A sensor is a convertor than measures a physical quality (light, temperature etc.) and displays this electronically on a device.
CCD
Maximale beeldresolutie *
Resolution is the amount of detail held by an image. The higher the resolution, the better (sharper) the image. The maximum image resolution produces the best image.
3264 x 2448 Pixels
Ondersteunde beeldverhoudingen
The aspect ratio is the ratio of the width of an image to its height. The supported aspect ratios are the aspect ratios that can be shown by the device.
3:2, 16:9
Lenssysteem
Optische zoom *
Geeft de optische zoom-capaciteit: het aantal maal dat een beeld kan worden vergroot met het lenssysteem van de camera.
15x
Digitale zoom *
De digitale zoom-capaciteit: het aantal maal dat een beeld uitvergroot kan worden dankzij digitale technologie (dus nog zonder gebruik te maken van een zoomlens).
4x
Brandpuntbereik
Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen.
7,2 - 108 mm
Scherpstellen
Normaal scherpstelbereik (tele) *
4 - ∞
Normaal scherpstelbereik (breed) *
0.5 - ∞
Focus
TTL
Normal focusing bereik
0.5 - ∞
Macro focusing bereik (tele)
0.6 - 2.1
Macro focusing bereik (wijd)
0.1 - 0.7
Super Macro focusing bereik
0.03 - 0.7
Belichting
ISO-gevoeligheid *
A measure of a photographic film's sensitivity to light.
50, 100, 200, 400, Auto
Blootstelling type *
The different lengths of time for the exposure for a camera e.g. longer exposure for low light.
Aperture voorgang AE, Auto, Handmatig, Sluiter-prioriteit AE
Lichtmeting *
Light metering mode refers to the way in which a device determines the exposure. Multi-pattern and evaluative metering: the camera measures the light intensity in several points in the scene. Centre-weighted metering: the meter concentrates between 60 to 80 percent of the sensitivity towards the central part of the viewfinder. Spot metering: the camera will only measure a very small area of the scene (between 1-5% of the viewfinder area).
Centrumgerichte, Spot
Sluiter
Type camerasluiter
Geeft aan of de camerasluiter mechanisch of electronisch is.
Elektronisch, Mechanisch
Flitser
Flitser-modi *
Different modes for a camera flash which are manually/automatically activated e.g. auto-flash mode, flash on with red eye reduction.
Auto, Invul, Flits uit, Rode-ogen-reductie, Langzame synchronisatie
Flits-bereik (wijd) *
0,7 - 6 m
Flits-bereik (tele) *
1,5 - 3 m
Flash herlaadtijd
5 s
Video
Video recording *
Recording moving visual images.
Yes
Maximale videoresolutie *
This is the maximum resolution of video images. Resolution is a measure of the degree of detail visible.
640 x 480 Pixels
Framerate Motion JPEG
De framerate van een filmpje is het aantal beeldjes per seconde waaruit het filmpje bestaat. Motion JPEG is een opslagformaat waarbij ieder beeldje van de film apart in het JPEG formaat opgeslagen wordt.
25 fps
Geheugen
Compatibele geheugenkaarten *
Types of memory cards which can be used with this product.
CF
Geheugenupgrade
Memory upgrades for the product, including size, type, and expansion method
4 GB
Beeldscherm
Beeldscherm *
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
LCD
Beeldschermdiagonaal *
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
8,89 cm (3.5")
Beeldschermresolutie (numeriek)
Total number of pixels that display has.
235000 Pixels
Zoeker
Beeldzoeker
Schermpje op de camera/raampje in de camera waardoor men het beeld kan zien dat voor de lens zit.\nOptische zoeker: men kijkt door een raampje in het toestel om te zien wat men gaat fotograferen.\nDigitale/Electronische zoeker: een LCD schermpje laat zien wat men gaat fotograferen.
electrical
Poorten & interfaces
PictBridge *
PictBridge is een industriestandaard uit 2003 van de Camera & Imaging Products Association (CIPA) voor het direct afdrukken van afbeeldingen.\nPictBridge maakt het mogelijk foto's van een digitale camera rechtstreeks door een printer te laten afdrukken via standaardverbindingen als USB (met een USB-kabel) of Bluetooth (draadloos).
Yes
Aansluiting voor netstroomadapter
The socket/plug where the DC electricity supply connects to the device.
Yes
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
A/V
Camera
Witbalans *
how the camera is doing the white balance
Auto, Bewolkt, Gepersonaliseerde modi, Daglicht, Fluorescerend, Tungsten
Scene modes *
Scenery mode', 'Portrait mode' and other modes which are manually/automatically activated on a camera and change the settings (e.g. exposure time) accordingly.
Backlight, Strand, Kinderen, Ingezoemd, Documenten, Schemering, Vuurwerk, Landschap, Nacht, Portret, Zonsondergang
Foto-effecten *
Different effects that you can use to modify photos after they have been taken, such as colour filters.
Zwart&Wit, Filmnegatief, Sepia
Contrastaanpassing
Yes
Intensiteitsaanpassing
Yes
Camera afspelen
Film, Enkel beeld, Diavoorstelling, Miniaturen
Afspeel zoom
1x
Beeldbewerking
Hermeting, Roterend, Trimmen
Albumindeling
Yes
Filmfunctie camera
Yes
Accu/Batterij
Energie-opslagtechnologie accu/batterij *
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Lithium-Ion (Li-Ion)
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
200 MB
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
64 MB
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Pentium II 450Mz / PowerMac G3
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
135,5 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
87 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
78,6 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
870,5 g
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
Driver (Win/Mac) Digimax Master Digimax Reader
Overige specificaties
Videomogelijkheid
Capability of video recording/playback.
Yes
Effectieve sensorresolutie
8000000 Pixels
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB 2.0
Minimale systeemeisen
DirectX 9.0c
Focusbereik lens
A cylindrical piece of glass or plastic that receives and focuses light to form an image. Most cameras list an f-number and focal length for each lens. \nF-Number: Indicates the size of the lens opening (aperture). \nFocal Length: The distance between the image sensor and the optical center of the lens. \nLens Adapter: Allows photographers to use special lens attachments (Macro, Zoom, Filters, etc.) on certain cameras.
F2.2 - F4.6
Lenssysteem
Type of lens in this product, expressed as its characteristics including lens, zoom capability, focal length, 35 mm equivalent focal length, and aperture range
No
Ingebouwde flitser
The product has an internal flash. A flash produces a brief very bright light, used for taking photographs in poor light.
Yes
Camera sluitertijd
Geeft de tijdsduur aan waarin de sluiter licht doorlaat door de lens naar de CCD. Sluitertijd en opening (aperture) bepalen gezamelijk de belichting.
2 - 1/4000
35 mm cameralens equivalent
28 - 420 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/98SE/2000/ME/XP Mac OS 10.0 +
Digitale SLR
The single-lens reflex (SLR) is a type of camera that uses a movable mirror placed between the lens and the film to project the image seen through the lens to a matte focusing screen.
Yes
Aantal USB 2.0-poorten
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
1
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-10-04
Testseek heeft 22 proffesionele recensies verzameld voor Samsung Pro 815. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 79 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
79%
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
X