Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Samsung Spinpoint M 60GB Ultra ATA Hard Drive 2.5" Ultra-ATA/133

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Samsung
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Spinpoint M
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
60GB Ultra ATA Hard Drive
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
MP0603H
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
Interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorSamsung: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 19541
Deze statistiek is gebaseerd op de 90294 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 88272 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2019 04:49:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 jaar
Lange productnaam Samsung Spinpoint M 60GB Ultra ATA Hard Drive 2.5" Ultra-ATA/133 :
De korte redactionele beschrijving van Samsung Spinpoint M 60GB Ultra ATA Hard Drive 2.5" Ultra-ATA/133

MP0603H - 60GB Ultra ATA 2.5" Harde Schijf
Meer>>>
Samsung Spinpoint M 60GB Ultra ATA Hard Drive 2.5" Ultra-ATA/133:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Samsung Spinpoint M 60GB Ultra ATA Hard Drive 2.5" Ultra-ATA/133.

Digitall Mobility ”Levert de meest betrouwbare 2.5 inch mobiele hard disk drive”.

NoiseGuard
Doordat de vorm is aangepast en geluidswerende materialen zijn gebruikt, werkt de harde schijf nauwelijks hoorbaar.

SSB & ImpacGuard
SSB & ImpacGuard legt een veiligheidsgordel om de harde schijf en minimaliseert zo de kans op een defect als gevolg van (externe) schokken.

SilentSeek
Dankzij SilentSeek produceert de harde schijf nauwelijks geluid tijdens het zoeken naar gegevens, zonder dat het ten koste gaat van de zoeksnelheid.

S.M.A.R.T.
S.M.A.R.T.-technologie waarschuwt als de harde schijf of delen ervan stuk dreigen te gaan, en adviseert gebruikers tijdig om bepaalde gegevens elders op te slaan.

Korte samenvatting Samsung Spinpoint M 60GB Ultra ATA Hard Drive 2.5" Ultra-ATA/133:
Deze korte samenvatting van de Samsung Spinpoint M 60GB Ultra ATA Hard Drive 2.5" Ultra-ATA/133-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Samsung Spinpoint M 60GB Ultra ATA Hard Drive, 2.5", 60 GB, 5400 RPM

Lange samenvatting Samsung Spinpoint M 60GB Ultra ATA Hard Drive 2.5" Ultra-ATA/133:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Samsung Spinpoint M 60GB Ultra ATA Hard Drive 2.5" Ultra-ATA/133, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Samsung Spinpoint M 60GB Ultra ATA Hard Drive. HDD omvang: 2.5", HDD capaciteit: 60 GB, HDD rotatiesnelheid: 5400 RPM

Kenmerken
HDD omvang *
2.5"
HDD capaciteit *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
60 GB
HDD rotatiesnelheid *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
5400 RPM
Interface *
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
Ultra-ATA/133
Buffergrootte opslagstation
8 MB
Full stroke seek time
22 ms
Track to track zoektijd
De tijd die het kost de lees/schrijfkop van de schijf te verplaatsen naar een nabijgelegen track.
2 ms
Gemiddelde zoektijd
12 ms
Gemiddelde wachttijd
De hoeveelheid tijd (latentie of wachttijd) die het gemiddeld duurt voordat een apparaat kan beginnen met een opdracht (bijv. het lezen van een bestand van een harde schijf).
5,6 ms
Bytes per sector
512
Start/stop-cycli
300000
Mean time between failures (MTBF)
Dit is een gemiddelde, dat wil zeggen dat sommige apparaten korter en andere langer dan deze tijd mee zullen gaan.
330000 uur
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
2,4 W
Stroomverbruik (in standby)
0,25 W
Stroomverbruik (PowerSave)
0,1 W
Operating voltage
Defines the range of operating voltages available
5 V
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 55 °C
Temperatuur bij opslag
-40 - 70 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 90 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Hoogte bij opslag
12192
Schokbestendigheid
Environmental requirements for optimal protection from impact in operating mode
200 G
Schokbestendigheid (buiten gebruik)
Environmental requirements for optimal protection from impact in non-operating mode
350 G
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
100 g
Overige specificaties
HDD overdrachtssnelheid
431 Mbit/s
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
+5V±5%;
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
100 x 70 x 9,4 mm
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Drive, overdrachtssnelheid
100 MB/s
Drive-gereed-tijd
4 s
Geluidsdruk
Hoeveelheid geluidsdruk per ISO 9614-1; uitgedrukt in decibels
2,2 dB
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Samsung Spinpoint M MP0804H interne harde schijf 2.5" 80 GB Ultra-ATA/100 Samsung Spinpoint M MP0804H interne harde schijf 2.5" 80 GB Ultra-ATA/100
(show image)
MP0804H MP0804H 0,00
(excl. VAT)
0,00 (incl. VAT)
Samsung Spinpoint M MP0402H interne harde schijf 2.5" 40 GB Ultra-ATA/100 Samsung Spinpoint M MP0402H interne harde schijf 2.5" 40 GB Ultra-ATA/100
(show image)
MP0402H MP0402H EUR 8,33
(excl. VAT)
EUR 10,00 (incl. VAT)
Samsung Spinpoint M 30GB Ultra ATA Hard Drive 2.5" Ultra-ATA/133 Samsung Spinpoint M 30GB Ultra ATA Hard Drive 2.5" Ultra-ATA/133
(show image)
MP0302H 30GB Ultra ATA Hard Drive 0,00
(excl. VAT)
0,00 (incl. VAT)
Customer service details
X