Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Samsung ML-4550 Mono Laser Printer 1200 x 1200DPI A4

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Samsung
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ML-4550 Mono Laser Printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
ML-4550 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laserprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Samsung: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 32609
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:11:38
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar
Lange productnaam Samsung ML-4550 Mono Laser Printer 1200 x 1200DPI A4 :
De korte redactionele beschrijving van Samsung ML-4550 Mono Laser Printer 1200 x 1200DPI A4

ML-4550 Mono Laser Printer
Meer>>>

Samsung ML-4550 Mono Laser Printer 1200 x 1200DPI A4:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Samsung ML-4550 Mono Laser Printer 1200 x 1200DPI A4.
De ML-4550 is een snelle laserprinter voor de grootzakelijke markt. De printer voldoet aan alle eisen van zwaar printergebruik met een printcapaciteit van 43 pagina’s per minuut (A4) en een maximum capaciteit van 100.000 afdrukken per maand.

snelle afdruksnelheid
Met afdruksnelheden van 43/45 ppm, worden al uw taken, klein of groot, snel verwerkt. Verhoog uw productiviteit met de SAMSUNG ML-4550R mono laserprinter.

SyncThru™ web admin service en SyncThru™ web service
De ML-4550R biedt geavanceerde, maar gebruikersvriendelijke hulpmiddelen voor web-based management voor uw printer. Met de SyncThru™ web admin service configureert en controleert u netwerkprinters van SAMSUNG en andere SNMP (Simple Network Management Protocol) compatibel printers groepsbeheertaken zoals firmware upgrades, foutgroepmelding en andere IT-taken. De SyncThru™ web service is een LAN-verbonden functie waartoe u toegang krijgt door het IP-adres van de printer in een webbrowser in te voeren waarna u snel en eenvoudig de configuratie, statusmonitoring en netwerkinstellingen op de webpagina kunt wijzigen.
Ondersteuning Netwerken
De printer ondersteunt een brede reeks besturingssystemen en interfaces, waardoor deze printer één van de meest veelzijdige en flexibele op de markt is. Of u nu Windows, Mac of Linux gebruikt, deze printer is compatibel met nagenoeg alle software die op deze platformen wordt gebruikt. De printer ondersteunt USB 2.0 en parallelle en bedrade netwerken.

krachtige CPU, meer geheugen
Een 500 MHz CPU biedt optimale prestaties. Bovendien is het systeem geheugen uit te breiden van 128 MB tot 512 MB DDR. De microprocessor, gecombineerd met het uitzonderlijk hoge geheugen, zorgen ervoor dat uw afdruktaken altijd worden uitgevoerd.
meer functionaliteit en maximale efficiency
een functierijke printer voor maximale efficiency
De ML-4550R biedt een grote reeks uiterst efficiënte en tijdbesparende oplossingen zoals: collatie, afdrukken van barcodes, uitgestelde afdrukken en nog veel meer. Uw documenten zijn in een netwerkomgeving bovendien altijd veilig. Profiteer van afdruktaken met professionele resultaten met de SAMSUNG ML-4550R.
Korte samenvatting Samsung ML-4550 Mono Laser Printer 1200 x 1200DPI A4:
Deze korte samenvatting van de Samsung ML-4550 Mono Laser Printer 1200 x 1200DPI A4-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Samsung ML-4550 Mono Laser Printer, 1200 x 1200 DPI, A4, 500 vel, 43 ppm, Optioneel
Lange samenvatting Samsung ML-4550 Mono Laser Printer 1200 x 1200DPI A4 :

Samsung ML-4550 Mono Laser Printer. Aantal printcartridges: 1, Maximale resolutie: 1200 x 1200 DPI. Maximale ISO A-series papierformaat: A4. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 43 ppm. Standaard invoercapaciteit: 500 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 250 vel. Netwerkgereed: Optioneel

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Samsung ML-4550 Mono Laser Printer 1200 x 1200DPI A4, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Printtechnologie
Kleur *
No
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
1200 x 1200 DPI
Aantal printcartridges *
The amount of print cartridges. A print cartridge is a container holding a quantity of ink which is inserted into a inkjet printer mechanism.
1
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
43 ppm
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
8,5 s
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit *
The number of sheets of paper that can be held by a device.
500 vel
Invoercapaciteit (lade 2)
100 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
The normal capacity for outputs for this product.
250 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A4 / Letter (216 x 297 mm)
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
Plain paper, Transparency, Label, Post Card, Envelope
Netwerk
Netwerkgereed *
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
Optioneel
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
128 MB
Maximaal intern geheugen *
The maximum amount of memory inside a product, usually measured in bytes e.g megabytes (MB) or gigabytes (GB).
512 MB
Geluidsproductie
Geluidsniveau tijdens afdrukken
57 dB
Geluidsproductie (standby)
35 dB
Prestatie
Type processor *
Yes
Processormodel
The model number for the processor in a computer.
Samsung
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
500 MHz
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
15,6 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
396 x 453 x 353 mm
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/Me/NT4.0/2000/XP/2003 Mac OS 10.3 Linux OS (Red Hat 8-9, Fedora Core 1-3, Mandrake 9.2-10.1, SuSE 8.2-9.2)
Emulatie
PS3, PCL6, IBM ProPrinter, EPSON, PDF Direct
Inclusief lettertypes
45 Scalable, 1 Bitmap, 136 PS3, Bar Code, OCR
Formaten afwijkende media
76x127 mm - 216 x 356 mm
Geheugenupgrade
Memory upgrades for the product, including size, type, and expansion method
Yes
X