Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sagem TTR300 INKT FILM 3XX inktcartridge

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sagem
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
TTR300 INKT FILM 3XX
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
TTR300
Categorie
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sagem: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 24 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14209
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 24-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 24 jul 2005
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sagem TTR300 INKT FILM 3XX inktcartridge :
De korte redactionele beschrijving van Sagem TTR300 INKT FILM 3XX inktcartridge

906115312011 140pages
Meer>>>
Korte samenvatting Sagem TTR300 INKT FILM 3XX inktcartridge:
Deze korte samenvatting van de Sagem TTR300 INKT FILM 3XX inktcartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sagem TTR300 INKT FILM 3XX
Lange samenvatting Sagem TTR300 INKT FILM 3XX inktcartridge :

Sagem TTR300 INKT FILM 3XX

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sagem TTR300 INKT FILM 3XX inktcartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)