Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Rolodex 1 3/4 x 3 1/4 refill plain visitekaartje

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Rolodex
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1 3/4 x 3 1/4 refill plain
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
67551
Categorie
Small cards giving information and contact details about a employee or a company.
visitekaartjes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Rolodex: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12962
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:27:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Rolodex 1 3/4 x 3 1/4 refill plain visitekaartje :
De korte redactionele beschrijving van Rolodex 1 3/4 x 3 1/4 refill plain visitekaartje

1 3/4 x 3 1/4 refill plain
Meer>>>
Korte samenvatting Rolodex 1 3/4 x 3 1/4 refill plain visitekaartje:
Deze korte samenvatting van de Rolodex 1 3/4 x 3 1/4 refill plain visitekaartje-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Rolodex 1 3/4 x 3 1/4 refill plain
Lange samenvatting Rolodex 1 3/4 x 3 1/4 refill plain visitekaartje :

Rolodex 1 3/4 x 3 1/4 refill plain

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Rolodex 1 3/4 x 3 1/4 refill plain visitekaartje, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.