Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Ricoh DVD+R DVD+R DL 8.5 GB 8x 8.5GB DVD+R DL 10stuk(s)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Ricoh
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD+R DVD+R DL 8.5 GB 8x
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
790507
Categorie
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Ricoh: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 6684
Deze statistiek is gebaseerd op de 74981 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73270 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 02 sep 2017 04:10:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Ricoh DVD+R DVD+R DL 8.5 GB 8x 8.5GB DVD+R DL 10stuk(s):
Deze korte samenvatting van de Ricoh DVD+R DVD+R DL 8.5 GB 8x 8.5GB DVD+R DL 10stuk(s)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Ricoh DVD+R DVD+R DL 8.5 GB 8x, 8,5 GB, DVD+R DL, 10 stuk(s), 120 mm, Cakedoos
Lange samenvatting Ricoh DVD+R DVD+R DL 8.5 GB 8x 8.5GB DVD+R DL 10stuk(s) :

Ricoh DVD+R DVD+R DL 8.5 GB 8x. Standaardcapaciteit: 8,5 GB, Soort: DVD+R DL, Aantal per verpakking: 10 stuk(s). Type verpakking: Cakedoos

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Ricoh DVD+R DVD+R DL 8.5 GB 8x 8.5GB DVD+R DL 10stuk(s), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
8,5 GB
Soort *
Characteristics of the device.
DVD+R DL
Aantal per verpakking *
10 stuk(s)
Kenmerken
Diameter optische disk
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
120 mm
DVD schrijfsnelheid
8x
Verpakking
Type verpakking
The type of product package e.g. box.
Cakedoos
X