Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Ricoh Staple Set Type K 5000nietjes

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Ricoh
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Staple Set Type K
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
410801
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4961311874444
Categorie
Piece of thin wire with two short right-angled end pieces which are driven by a stapler through sheets of paper to fasten them together.
nietjes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Ricoh: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 62104
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 10 jan 2018 10:55:31
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Ricoh Staple Set Type K 5000nietjes :
De korte redactionele beschrijving van Ricoh Staple Set Type K 5000nietjes

Staple Type K (for SR3030 Finisher)
Meer>>>
Korte samenvatting Ricoh Staple Set Type K 5000nietjes:
Deze korte samenvatting van de Ricoh Staple Set Type K 5000nietjes-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Ricoh Staple Set Type K
Lange samenvatting Ricoh Staple Set Type K 5000nietjes :

Ricoh Staple Set Type K

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Ricoh Staple Set Type K 5000nietjes, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Technische details
Capaciteit
5000 nietjes
Land Distributor
Nederland 2 distributor(s)
France 3 distributor(s)
United Kingdom 4 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
Australia 4 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
X