Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Ricoh Fax 1140L Laser 33.6Kbit/s faxmachine

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Ricoh
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Fax 1140L
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
212001140
Categorie
Met een faxmachine kunt u kopieën van documenten versturen naar andere faxmachines, gewoon via uw bestaande telefoonlijn. Vaak hebben faxapparaten ook een kopieerfunctie (scan en print), hoewel de kwaliteit van de afdrukken meestal niet bijster hoog is.
faxmachines
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Ricoh: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 mrt 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8713
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-03-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 11:27:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Ricoh Fax 1140L Laser 33.6Kbit/s faxmachine :
De korte redactionele beschrijving van Ricoh Fax 1140L Laser 33.6Kbit/s faxmachine

Eenvoudige & betaalbare bedrijfscommunicatie
Meer>>>

Ricoh Fax 1140L Laser 33.6Kbit/s faxmachine:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Ricoh Fax 1140L Laser 33.6Kbit/s faxmachine.
Zelfs in de huidige zakenwereld blijft faxen één van de betrouwbaarste en meest toegepaste vormen van gegevensoverdracht. Met Ricoh’s FAX1140L/1180L handelt u uw dagelijkse faxtaken in een mum van tijd af. Deze faxapparaten besparen u niet alleen veel tijd, ze bieden ook een superieure beeld- en tekstkwaliteit. Uniek is dat ze ondanks hun zeer brede scala aan praktische functionaliteiten toch verrassend compact zijn: kortom, de ideale ruimtebespaarder voor klein kantoor. De FAX1180L gaat zelfs nog een stapje verder en biedt standaard de mogelijkheid tot printen en kleurenscannen. Communiceren was nog nooit zo gemakkelijk!
- Moeiteloos faxen
- Uiterst snelle verzending in slechts 2,5 seconde
- 250 kiescodes
- 50-vel ADF
- Compact oppervlak & volledige toegankelijkheid via de voorzijde
- Printen en kleurenscannen (FAX1180L)
Korte samenvatting Ricoh Fax 1140L Laser 33.6Kbit/s faxmachine:
Deze korte samenvatting van de Ricoh Fax 1140L Laser 33.6Kbit/s faxmachine-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Ricoh Fax 1140L, Laser, 33,6 Kbit/s, JBIG,MH,MMR,MR, 16 cpm, 250 vel, 50 vel
Lange samenvatting Ricoh Fax 1140L Laser 33.6Kbit/s faxmachine :

Ricoh Fax 1140L. Soort: Laser, Modemsnelheid: 33,6 Kbit/s, Fax codeer methoden: JBIG,MH,MMR,MR. Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4): 16 cpm. Standaard invoercapaciteit: 250 vel, Capaciteit automatische documentinvoer: 50 vel. ISO A-series afmetingen (A0...A9): A4. Gewicht: 11,5 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Ricoh Fax 1140L Laser 33.6Kbit/s faxmachine, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Faxen
Soort *
Laser
Faxen in kleur *
No
Modemsnelheid *
33,6 Kbit/s
Fax codeer methoden
JBIG,MH,MMR,MR
Maximumaantal snelkiesnummers
Maximum number of phone numbers storable in memory
20
Kopiëren
Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4)
16 cpm
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit
250 vel
Invoercapaciteit
Capaciteit automatische documentinvoer
Number of sheets this product can hold in its ADF tray; expressed in sheets
50 vel
Papier
ISO A-series afmetingen (A0...A9)
A4
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
11,5 kg
Energie
Stroomverbruik (in standby)
16 W
Stroomverbruik (PowerSave)
12 W
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
220V - 240V, 50/60 Hz, 10A
Netvoeding
900 W
X