Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Rexel V120 Papiervernietiger Stroken

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Rexel
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
V120 Papiervernietiger Stroken
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2100881
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5028252125529
Categorie
Met een papiervernietiger kunt u er zeker van zijn dat de documenten die u weggooit die vertrouwelijke informatie bevatten, definitief onleesbaar zijn gemaakt voordat ze de deur uit gaan.
papiervernietigers e.d.
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Rexel: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 42999
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:59:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 year
Lange productnaam Rexel V120 Papiervernietiger Stroken :
De korte redactionele beschrijving van Rexel V120 Papiervernietiger Stroken

V120 Papiervernietiger Stroken
Meer>>>

Rexel V120 Papiervernietiger Stroken:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Rexel V120 Papiervernietiger Stroken.
Deze krachtige V120 papiervernietiger is geschikt voor kleine maar drukke kantoren en levert algemene veiligheid (veiligheidsniveau P2) door te snijden in stroken. Hij vernietigt 12 vellen (80 grams papier) per keer en heeft een ruime 35 liter opvangbak, goed voor 230 versnipperde vellen.
Korte samenvatting Rexel V120 Papiervernietiger Stroken:
Deze korte samenvatting van de Rexel V120 Papiervernietiger Stroken-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Rexel V120 Papiervernietiger Stroken, 35 l, 230 vel, 13 vel, 80 W
Lange samenvatting Rexel V120 Papiervernietiger Stroken :

Rexel V120 Papiervernietiger Stroken. Volume mand: 35 l, Mandcapaciteit: 230 vel, Capaciteit documentvernietiger: 13 vel. Typisch stroomverbruik: 80 W

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Rexel V120 Papiervernietiger Stroken, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Vewerkt paperclips *
Yes
Verwerkt nietjes *
Yes
Papier versnipperen *
Yes
Credit cards versnipperen *
No
Volume mand *
35 l
Kenmerken
Mandcapaciteit
230 vel
Beveiligingsniveau
2
Capaciteit documentvernietiger
13 vel
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
80 W
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)