Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Polycom RealPresence Group 700-720p - Kit fьr Videokonferenzen

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Polycom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
RealPresence Group 700-720p - Kit fьr Videokonferenzen
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
7200-63520-119
Categorie
Does not fit in any category
Niet gecategoriseerd
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Polycom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 mrt 2013
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 240
Deze statistiek is gebaseerd op de 81176 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-03-13 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 79295 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2013
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Polycom RealPresence Group 700-720p - Kit fьr Videokonferenzen :
De korte redactionele beschrijving van Polycom RealPresence Group 700-720p - Kit fьr Videokonferenzen

RealPresGrp 700-1080p SWITZ-Pwr Grp700HDcod&EEIIIcam SWITZ-Type
Meer>>>
Korte samenvatting Polycom RealPresence Group 700-720p - Kit fьr Videokonferenzen:
Deze korte samenvatting van de Polycom RealPresence Group 700-720p - Kit fьr Videokonferenzen-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Polycom RealPresence Group 700-720p - Kit fьr Videokonferenzen

Lange samenvatting Polycom RealPresence Group 700-720p - Kit fьr Videokonferenzen:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Polycom RealPresence Group 700-720p - Kit fьr Videokonferenzen, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Polycom RealPresence Group 700-720p - Kit fьr Videokonferenzen

Customer service details