Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Polycom SoundStation2W (Basic) 19 GHz DECT

For access to Nederlands, please request an upgrade

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Polycom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SoundStation2W (Basic) 19 GHz DECT
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2200-07880-009
Categorie
Does not fit in any category
Niet gecategoriseerd
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Polycom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 mrt 2013
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 539
Deze statistiek is gebaseerd op de 79834 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-03-13 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 78025 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2013
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Polycom SoundStation2W (Basic) 19 GHz DECT :
De korte redactionele beschrijving van Polycom SoundStation2W (Basic) 19 GHz DECT

SoundStation2W (Basic) 1.9 GHz DECT Wireless 12 hour talk time battery Secure voice encryption Cell phone connection.
Meer>>>
Korte samenvatting Polycom SoundStation2W (Basic) 19 GHz DECT:
Deze korte samenvatting van de Polycom SoundStation2W (Basic) 19 GHz DECT-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Polycom SoundStation2W (Basic) 19 GHz DECT

Lange samenvatting Polycom SoundStation2W (Basic) 19 GHz DECT:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Polycom SoundStation2W (Basic) 19 GHz DECT, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Polycom SoundStation2W (Basic) 19 GHz DECT

Customer service details