Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Polycom SOUNDSTATION VTX 1000 CONF.PH. EXP.

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Polycom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SOUNDSTATION VTX 1000 CONF.PH. EXP.
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2200-07500-122
Categorie
Does not fit in any category
Niet gecategoriseerd
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Polycom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 mrt 2013
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 252
Deze statistiek is gebaseerd op de 81176 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-03-13 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 79295 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2013
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Polycom SOUNDSTATION VTX 1000 CONF.PH. EXP. :
De korte redactionele beschrijving van Polycom SOUNDSTATION VTX 1000 CONF.PH. EXP.

SoundStation VTX 1000 (EX Mics Not Inc.) Same functionality descibed above includes Subwoofer.
Meer>>>
Korte samenvatting Polycom SOUNDSTATION VTX 1000 CONF.PH. EXP.:
Deze korte samenvatting van de Polycom SOUNDSTATION VTX 1000 CONF.PH. EXP.-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Polycom SoundStation VTX 1000 Mics Not Inc

Lange samenvatting Polycom SOUNDSTATION VTX 1000 CONF.PH. EXP.:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Polycom SOUNDSTATION VTX 1000 CONF.PH. EXP., gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Polycom SoundStation VTX 1000 Mics Not Inc

Land Distributeur
Nederland 1 distributor(s)
Customer service details