Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Plextor DVD-R 120MIN 4.7GB MAX.

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Plextor
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD-R 120MIN 4.7GB MAX.
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PX-DVD-R8PP5/MINUS
Categorie
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Plextor: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7968
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:20:18
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Plextor DVD-R 120MIN 4.7GB MAX. :
De korte redactionele beschrijving van Plextor DVD-R 120MIN 4.7GB MAX.

DVD-R 120MIN 4.7GB MAX. JEWELCASE 5PK
Meer>>>

Plextor DVD-R 120MIN 4.7GB MAX.:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Plextor DVD-R 120MIN 4.7GB MAX..
Buitengewone schrijfkwaliteit
Superieure betrouwbaarheid en preciesie
Geschikt voor het DVD-R formaat (data en video)
Beschermd schijfoppervlak, voor bescherming tegen krassen
Vijf DVD (in plastic doosjes) in deze verpakking
Korte samenvatting Plextor DVD-R 120MIN 4.7GB MAX.:
Deze korte samenvatting van de Plextor DVD-R 120MIN 4.7GB MAX.-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Plextor DVD-R 120MIN 4.7GB MAX., 4,7 GB
Lange samenvatting Plextor DVD-R 120MIN 4.7GB MAX. :

Plextor DVD-R 120MIN 4.7GB MAX.. Standaardcapaciteit: 4,7 GB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Plextor DVD-R 120MIN 4.7GB MAX., gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.