Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Plextor DVD+R 4.7GB 120Min 4xspd JewelCase 5pk

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Plextor
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD+R 4.7GB 120Min 4xspd JewelCase 5pk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PX-DVD+R4/PP5
Categorie
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Plextor: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7050
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 18 apr 2017 15:02:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Plextor DVD+R 4.7GB 120Min 4xspd JewelCase 5pk :
De korte redactionele beschrijving van Plextor DVD+R 4.7GB 120Min 4xspd JewelCase 5pk

DVD+R 4.7GB 120Min 4xspd JewelCase 5pk
Meer>>>

Plextor DVD+R 4.7GB 120Min 4xspd JewelCase 5pk:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Plextor DVD+R 4.7GB 120Min 4xspd JewelCase 5pk.
Outstanding write quality
Superior reliability and accuracy
Suitable for DVD+R format (Data and Video)
Disc surface coating, for protection against scratches
Available in 5-pack (jewel case)
Korte samenvatting Plextor DVD+R 4.7GB 120Min 4xspd JewelCase 5pk:
Deze korte samenvatting van de Plextor DVD+R 4.7GB 120Min 4xspd JewelCase 5pk-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Plextor DVD+R 4.7GB 120Min 4xspd JewelCase 5pk, DVD-ROM, 380 g
Lange samenvatting Plextor DVD+R 4.7GB 120Min 4xspd JewelCase 5pk :

Plextor DVD+R 4.7GB 120Min 4xspd JewelCase 5pk. Compatibiliteit: DVD-ROM. Gewicht verpakking: 380 g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Plextor DVD+R 4.7GB 120Min 4xspd JewelCase 5pk, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.