Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Plextor Internal DVD-ReWriter Drive PX-760A, Retail Intern Wit optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Plextor
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Internal DVD-ReWriter Drive PX-760A, Retail
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PX-760A/T3
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Plextor: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14766
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 dec 2017 16:29:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 jaar
Lange productnaam Plextor Internal DVD-ReWriter Drive PX-760A, Retail Intern Wit optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van Plextor Internal DVD-ReWriter Drive PX-760A, Retail Intern Wit optisch schijfstation

Interne DVD-ReWriter Drive PX-760A, Retail
Meer>>>

Plextor Internal DVD-ReWriter Drive PX-760A, Retail Intern Wit optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Plextor Internal DVD-ReWriter Drive PX-760A, Retail Intern Wit optisch schijfstation.
AUTOSTRATEGY®: De beste DVD Kwaliteit
Voor de beste schrijfkwaliteit selecteert de AUTOSTRATEGY techniek de beste schrijfstrategie voor iedere DVD en creëert indien nodig een nieuwe strategie voor onbekende media (DVD+/-R). Alle strategieën (maximaal 31) die nog niet in de firmware zitten worden opgeslagen in het permanente geheugen van de schijf. U kunt deze strategieën activeren, deactiveren en verwijderen, bekijken, opslaan en uitprinten. U kunt verschillende strategieën maken voor media met dezelfde MID code, handig als er bijvoorbeeld een kwaliteitsverschil in zit.

Media Quality Check
De drive controleert automatisch de kwaliteit van de opslagmedia.

PlexEraser
PlexEraser is een functie die het mogelijk maakt CD-R’s of DVD’s onleesbaar te maken door de oude gegevens te overschrijven, zodat de schijf niet meer te gebruiken is. De huidige firmware ondersteunt alleen DVD+/-R en CD-R media, maar kan later worden geüpgrade zodat ook DVD+/-R DL’s gewist kunnen worden.

SecureRecording
De SecureRecording functie maakt het mogelijk een CD-R te beschermen met een paswoord. De inhoud van de cd kan dan alleen worden gelezen als het goede paswoord opgegeven wordt, via PlexTools Professional of SecuViewer software.

Geen buffer underruns
Het brandproces wordt op pauze gezet wanneer de drive niet genoeg data binnenkrijgt en automatisch hervat wanneer er weer nieuwe data beschikbaar is.

Silent mode
Wanneer het belangrijk is dat de drive superstil is, kunt u hem in ‘Silent mode’ zetten, alles gaat dan wat langzamer en uiterst stil.

GigaRec
Met GigaRec kunt u de capaciteit van standard CD-R’s van 70 procent tot maximaal 130 procent variëren. U kunt GigaRec gebruiken voor CD-DA of het schrijven van data op 4X of 8X met disc-at-once (DAO). Met deze functie kunt u extra opslagruimte op de CD maken, of juist de leesbaarheid vergroten.

PoweRec
Plextor Optimized Writing Error Reduction Control (PoweRec) past het vermogen van de laser en de schrijfsnelheid aan, zodat u altijd de beste instellingen heeft voor elke schijf. Door de geschreven gegevens real-time in de gaten te houden, kan PoweRec het vermogen en de snelheid aanpassen voor de allerbeste schrijfkwaliteit.
Korte samenvatting Plextor Internal DVD-ReWriter Drive PX-760A, Retail Intern Wit optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de Plextor Internal DVD-ReWriter Drive PX-760A, Retail Intern Wit optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Plextor Internal DVD-ReWriter Drive PX-760A, Retail, Wit, Lade, 2 MB, 48x, 24x, 48x
Lange samenvatting Plextor Internal DVD-ReWriter Drive PX-760A, Retail Intern Wit optisch schijfstation :

Plextor Internal DVD-ReWriter Drive PX-760A, Retail. Kleur van het product: Wit, Laadmechanisme: Lade. Drive, omvang buffer: 2 MB. Schrijfsnelheid CD: 48x, Herschrijfsnelheid CD: 24x. Leessnelheid CD: 48x. DVD gemiddelde random access time: 150 ms

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Plextor Internal DVD-ReWriter Drive PX-760A, Retail Intern Wit optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Kleur van het product *
Wit
Laadmechanisme
List of mechanisms by which the recording media is loaded into the product
Lade
Prestatie
Drive, omvang buffer
2 MB
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
48x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
48x
DVD leessnelheid
De snelheid van een DVD brander/speler wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén DVD speed komt overeen met 1350 KB/s, dat is precies de snelheid die nodig is om een DVD videofilm te kunnen bekijken.
16x
Toegangstijd
DVD gemiddelde random access time
De 'random access time' is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat het apparaat kan beginnen met het lezen van een willekeurig bestand.
150 ms
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1 kg
Overige specificaties
Ondersteunde mediatypen
DVD+R, DVD-R, DVD+R DL, DVD-R DL, DVD+RW, DVD-RW, CD-R, CD-RW
Data-opslagformaten
Dit apparaat kan data op de volgende manieren opslaan.
DVD:DVD-ROM, DVD-Video, Multi-Border, Multi-Session, DVD+VR, DVD-VR, DVD+MRW, DRT-DM. CD:CD-DA (CD-DA/CD+G/CD-TEXT), CD-ROM (Mode1/Mode2), CD-ROM XA (Mode2 Form1/2), Audio CD, Data CD, Photo CD, Video CD, CD-I, CD-I Ready, Mixed CD, CD-Extra, Multi-Session CD, Packet Write CD, Bootable CD
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
146 x 170 x 41,3 mm
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
256 MB
Minimale processor
Pentium 4 1.4GHz
Minimale schijfruimte
10 GB
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE/Me/2000/XP
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
S/PDIF output
DVD-RW snelheid
6x
DVD+R snelheid
18x
DVD+RW snelheid
8x
DVD-R snelheid
18x
Dubbellaagse DVD-schrijfsnelheid
10x
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Plextor PX-760A/T3KB Intern Zwart optisch schijfstation Plextor PX-760A/T3KB Intern Zwart optisch schijfstation
(show image)
PX-760A/T3KB PX-760A/T3KB  —