Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Plextor 3xPX-716A DVD±R/RW CD-R/RW+free media Intern optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Plextor
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3xPX-716A DVD±R/RW CD-R/RW+free media
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PX-716A/T3/PX-DVD+R8PP5/PLUS
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Plextor: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7335
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2017 16:13:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 jaar volledige garantie
Lange productnaam Plextor 3xPX-716A DVD±R/RW CD-R/RW+free media Intern optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van Plextor 3xPX-716A DVD±R/RW CD-R/RW+free media Intern optisch schijfstation

3 x PX-716A DVD±R/RW CD-R/RW intern E-IDE (ATAPI) + 5 pak DVD media 8x gratis
Meer>>>

Plextor 3xPX-716A DVD±R/RW CD-R/RW+free media Intern optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Plextor 3xPX-716A DVD±R/RW CD-R/RW+free media Intern optisch schijfstation.
De PX-716A DVD±R/RW CD-R/RW interne E-IDE (ATAPI) drive van Plextor® biedt alle voordelen van onze legendarische CD-RW drives. Behalve met double layer en dual format functies, wordt de PX-716A ook ondersteund door Intelligent Recording technologie om uw opname activiteiten te verbeteren.

De drive haalt een razendsnelle 16X CAV op aanbevolen DVD+R media, and brand een 4.7GB DVD in minder dan zes minuten. Ook ondersteund de drive dual-layer DVD media, zodat u tot vier uur film van hoge kwaliteit op één DVD kunt branden.
Korte samenvatting Plextor 3xPX-716A DVD±R/RW CD-R/RW+free media Intern optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de Plextor 3xPX-716A DVD±R/RW CD-R/RW+free media Intern optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Plextor 3xPX-716A DVD±R/RW CD-R/RW+free media, 8 MB, 48x, 24x, 48x, 150 ms, 1 kg
Lange samenvatting Plextor 3xPX-716A DVD±R/RW CD-R/RW+free media Intern optisch schijfstation :

Plextor 3xPX-716A DVD±R/RW CD-R/RW+free media. Drive, omvang buffer: 8 MB. Schrijfsnelheid CD: 48x, Herschrijfsnelheid CD: 24x. Leessnelheid CD: 48x. DVD gemiddelde random access time: 150 ms. Gewicht: 1 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Plextor 3xPX-716A DVD±R/RW CD-R/RW+free media Intern optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Prestatie
Drive, omvang buffer
8 MB
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
48x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
DVD schrijfsnelheid
8x
DVD herschrijfsnelheid
4x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
48x
DVD leessnelheid
De snelheid van een DVD brander/speler wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén DVD speed komt overeen met 1350 KB/s, dat is precies de snelheid die nodig is om een DVD videofilm te kunnen bekijken.
16x
Toegangstijd
DVD gemiddelde random access time
De 'random access time' is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat het apparaat kan beginnen met het lezen van een willekeurig bestand.
150 ms
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1 kg
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
PlexTools Professional software Roxio Easy Media Creator 7 Dantz Retrospect (30-day trial version)
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
DC +5V DC +12V
Minimale systeemeisen
Monitor Display Resoution 1024 X 768 at 16-bit color
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
170 x 146 x 41 mm
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
256 MB
Minimale processor
Pentium 4 1.4GHZ
Minimale schijfruimte
1 GB
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE/Me/2000/XP
Technische details
Double layer 8.5 GB disc 16x write performance with recommended 8x DVD±R Support DVD±VR format Horizontal or vertical mounting orientation Intelligent Recording Technology AUTOSTRATEGY. Intelligent Tilt Precise laser control PoweRec technology Buffer Underrun Proof Technology