Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Plextor Internal E-IDE DVD-ROM drive Intern Wit optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Plextor
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Internal E-IDE DVD-ROM drive
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PX-130A/T3BP?10PK
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Plextor: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 5962
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 17 okt 2017 15:02:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Plextor Internal E-IDE DVD-ROM drive Intern Wit optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van Plextor Internal E-IDE DVD-ROM drive Intern Wit optisch schijfstation

Internal E-IDE DVD-ROM drive - 16X DVD-ROM lezen, 50X CD-ROM lezen / 10pk
Meer>>>

Plextor Internal E-IDE DVD-ROM drive Intern Wit optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Plextor Internal E-IDE DVD-ROM drive Intern Wit optisch schijfstation.
Plextor, een van de belangrijkste bedrijven op het gebied van de ontwikkeling en productie van betrouwbare kwaliteits CD/DVD apparaten, breidt zijn aanbod uit met een 16X DVD-ROM drive.
De PX-130A is een interne drive met een Auto Tray load mechanisme dat DVD's op 16X en CD's op 50X leest.
Korte samenvatting Plextor Internal E-IDE DVD-ROM drive Intern Wit optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de Plextor Internal E-IDE DVD-ROM drive Intern Wit optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Plextor Internal E-IDE DVD-ROM drive, Wit, 0,5 MB, 50x, 90 ms, 100 ms, 42,2 mm
Lange samenvatting Plextor Internal E-IDE DVD-ROM drive Intern Wit optisch schijfstation :

Plextor Internal E-IDE DVD-ROM drive. Kleur van het product: Wit. Drive, omvang buffer: 0,5 MB. Leessnelheid CD: 50x. DVD gemiddelde random access time: 90 ms, Toegangstijd: 100 ms. Hoogte: 42,2 mm, Gewicht: 800 g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Plextor Internal E-IDE DVD-ROM drive Intern Wit optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Prestatie
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
0,5 MB
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
50x
DVD leessnelheid
De snelheid van een DVD brander/speler wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén DVD speed komt overeen met 1350 KB/s, dat is precies de snelheid die nodig is om een DVD videofilm te kunnen bekijken.
16x
Toegangstijd
DVD gemiddelde random access time
De 'random access time' is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat het apparaat kan beginnen met het lezen van een willekeurig bestand.
90 ms
Toegangstijd
100 ms
Gewicht en omvang
Hoogte
Hoogte van het product
42,2 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
800 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
148 x 177,5 x 42,2 mm
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Intel III 500 MHz
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE/Me/2000/XP
Ondersteunde formaten
De formaten (manieren van data opslaan) die de drive ondersteunt.
CD: CD-DA, CD-ROM, CD-R, CD-RW, Photo-CD, Video-CD, CD-Extra (CD Plus), CD Text. DVD: DVD-ROM, DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW