Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Philips DVD 16x ReWriter Internal Bulk Drive Intern optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD 16x ReWriter Internal Bulk Drive
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SPD2400GM/00
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 jan 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13129
Deze statistiek is gebaseerd op de 74584 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-01-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72864 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2017 15:31:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Philips DVD 16x ReWriter Internal Bulk Drive Intern optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van Philips DVD 16x ReWriter Internal Bulk Drive Intern optisch schijfstation

DVD 16x ReWriter Interne Bulk Drive
Meer>>>

Philips DVD 16x ReWriter Internal Bulk Drive Intern optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips DVD 16x ReWriter Internal Bulk Drive Intern optisch schijfstation.
Seamless Link
Seamless Link voorkomt dat discs worden beschadigd door schrijffouten.

Dynamische kalibratie
Dynamische kalibratie optimaliseert DVDschrijfkwaliteit van DVD+RW-stations met hoge snelheid.

Writer voor twee formaten op +/- DL
Nieuw station voor het schrijven op 8,5 GB dubbellaagse media (zowel +R als -R)

Opslagcapaciteit van 8,5 GB
Enkelzijdige dubbellaagse disc met een opslagcapaciteit van 8,5 GB

16x schrijfsnelheid op DVD+R/-R
Maximale opnamesnelheid van 16x op DVD+R en
DVD-R

8x schrijfsnelh. op +R DL (dubbellaags)
Een nieuw station met een krachtigere laser om de brandtijd voor dubbellaagse discs te verkorten

Thermo Balanced Writing
Altijd de snelste en beste opname van een willekeurige opneembare disc

Compatibel met DVD
Compatibiliteit met DVD's zorgt ervoor dat u zelfgemaakte DVD's kunt afspelen op bijna alle set-top spelers en DVD-ROM's.

Gebruiksgemak
Met gebruiksgemak wordt bedoeld dat iedere gebruiker
zelfs de producten zelf kan installeren en bedienen.

Plug & Play
Met Plug & Play voegt u nieuwe onderdelen toe zonder technische analyses of complexe procedures te hoeven uitvoeren. Gewoon even aansluiten en het werkt!
Korte samenvatting Philips DVD 16x ReWriter Internal Bulk Drive Intern optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de Philips DVD 16x ReWriter Internal Bulk Drive Intern optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips DVD 16x ReWriter Internal Bulk Drive, 2 MB, 12 W, 48x, 24x, 48x, 5 - 90 procent
Lange samenvatting Philips DVD 16x ReWriter Internal Bulk Drive Intern optisch schijfstation :

Philips DVD 16x ReWriter Internal Bulk Drive. Drive, omvang buffer: 2 MB, Typisch stroomverbruik: 12 W. Schrijfsnelheid CD: 48x, Herschrijfsnelheid CD: 24x. Leessnelheid CD: 48x. Gewicht: 900 g. Stroomvoorziening: DC 5V/12V, Afmetingen (BxDxH): 145 x 170 x 41,3 mm, Minimale RAM: 128 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips DVD 16x ReWriter Internal Bulk Drive Intern optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Prestatie
Drive, omvang buffer
2 MB
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
12 W
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
48x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
48x
DVD leessnelheid
De snelheid van een DVD brander/speler wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén DVD speed komt overeen met 1350 KB/s, dat is precies de snelheid die nodig is om een DVD videofilm te kunnen bekijken.
16x
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 90 procent
Temperatuur, in bedrijf
5 - 50 °C
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
900 g
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
DC 5V/12V
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
145 x 170 x 41,3 mm
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Minimale processor
Pentium 3 450MHz
Minimale schijfruimte
0,65 GB
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
EN60950, EN60825,UL1950
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000 & XP
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
12 V DC in, Analogue audio out 2x.
DVD-RW snelheid
6x
DVD+R snelheid
16x
DVD+RW snelheid
8x
DVD-R snelheid
16x
X