Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Philips CD/DVD-reiniger SAC2520/10

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD/DVD-reiniger SAC2520/10
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SAC2520/10 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8710895959544
Categorie
Kit containing chemicals, cloths etc. used to clean equipment.
computerreinigingskits
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 jun 2009
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 43359
Deze statistiek is gebaseerd op de 74584 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-06-09 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72864 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 05 nov 2017 02:06:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Philips CD/DVD-reiniger SAC2520/10 :
De korte redactionele beschrijving van Philips CD/DVD-reiniger SAC2520/10

Reinig en bescherm uw discs. Niet-agressieve, linamentvrije.
Meer>>>

Philips CD/DVD-reiniger SAC2520/10:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips CD/DVD-reiniger SAC2520/10.
Met deze niet-agressieve doek van linamentvrij microfiberweefsel kunt u veilig CD's, DVD's en CD-ROMS schoonmaken. U verwijdert namelijk stof, vuil en andere vervuilende stoffen zonder te krassen. Opnieuw te gebruiken, wasbaar en dus zeer handig.
- Originele geluids- en videokwaliteit houden
- Uw CD/DVD-spelers schoonmaken en beschermen
- Onbeperkt gebruiken
Korte samenvatting Philips CD/DVD-reiniger SAC2520/10:
Deze korte samenvatting van de Philips CD/DVD-reiniger SAC2520/10-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips CD/DVD-reiniger SAC2520/10
Lange samenvatting Philips CD/DVD-reiniger SAC2520/10 :

Philips CD/DVD-reiniger SAC2520/10

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips CD/DVD-reiniger SAC2520/10, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X