Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Philips Reiniger voor audiocassettes SAC2500/10

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Reiniger voor audiocassettes SAC2500/10
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SAC2500/10
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8710895959070
Categorie
Materials used for cleaning.
reinigingstapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 30508
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 05 nov 2017 17:07:47
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Philips Reiniger voor audiocassettes SAC2500/10 :
De korte redactionele beschrijving van Philips Reiniger voor audiocassettes SAC2500/10

Uw audiocassettespeler schoonmaken en beschermen.
Meer>>>

Philips Reiniger voor audiocassettes SAC2500/10:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips Reiniger voor audiocassettes SAC2500/10.
Deze reiniger voor cassettekoppen gebruikt een niet-agressieve weefseltape en een speciale schoonmaakvloeistof voor het voorzichtig verwijderen van stof, vuil en oxide, zonder dat de audiokoppen en aandrukrollen worden beschadigd.
- Originele geluids- en videokwaliteit houden
- Uw cassettespeler schoonmaken en beschermen
- Eenvoudig te gebruiken
Korte samenvatting Philips Reiniger voor audiocassettes SAC2500/10:
Deze korte samenvatting van de Philips Reiniger voor audiocassettes SAC2500/10-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips Reiniger voor audiocassettes SAC2500/10
Lange samenvatting Philips Reiniger voor audiocassettes SAC2500/10 :

Philips Reiniger voor audiocassettes SAC2500/10

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips Reiniger voor audiocassettes SAC2500/10, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X