Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Philips Internal 16x DVD+RW drive optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Internal 16x DVD+RW drive
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PBDV1640B/00
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 12 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13217
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 12-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 03:53:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Philips Internal 16x DVD+RW drive optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van Philips Internal 16x DVD+RW drive optisch schijfstation

Internal 16x DVD+RW drive
Meer>>>

Philips Internal 16x DVD+RW drive optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips Internal 16x DVD+RW drive optisch schijfstation.
De eerste DVD-ReWriter ter wereld met 16 x DVD+R-schrijven
Opnemen op de hoogste snelheid die door de technologie wordt toegestaan
Opnemen met een ongelooflijke snelheid!
Maximale schrijfsnelheid van 16 x op DVD+R
Snelle opname van (her-)schrijfbare discs (media)
Superieure prestaties
Opslagcapaciteit van 8,5 GB op een enkelzijdige dubbellaagse disc
Korte samenvatting Philips Internal 16x DVD+RW drive optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de Philips Internal 16x DVD+RW drive optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips Internal 16x DVD+RW drive, 8 MB, 25 W, 40x, 24x, 40x, 120 ms
Lange samenvatting Philips Internal 16x DVD+RW drive optisch schijfstation :

Philips Internal 16x DVD+RW drive. Drive, omvang buffer: 8 MB, Typisch stroomverbruik: 25 W. Schrijfsnelheid CD: 40x, Herschrijfsnelheid CD: 24x. Leessnelheid CD: 40x. Toegangstijd: 120 ms. Gewicht: 950 g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips Internal 16x DVD+RW drive optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Prestatie
Drive, omvang buffer
8 MB
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
25 W
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
40x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
DVD schrijfsnelheid
8x
DVD herschrijfsnelheid
4x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
40x
DVD leessnelheid
De snelheid van een DVD brander/speler wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén DVD speed komt overeen met 1350 KB/s, dat is precies de snelheid die nodig is om een DVD videofilm te kunnen bekijken.
16x
Toegangstijd
Toegangstijd
120 ms
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
950 g
Overige specificaties
Minimale systeemeisen
Hard disc space: 500MB PC OS: Windows 98 SE, 2000, ME, XP Processor: Pentium III 500MHz or faster RAM memory: 128 MB
Data-opslagformaten
Dit apparaat kan data op de volgende manieren opslaan.
UDF and ISO 9660
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Minimale processor
Pentium III 500MHz
Minimale schijfruimte
500 GB
Opslagcapaciteit DVD
De hoeveelheid data die op de dvd opgeslagen kan worden.
8.5 Gb
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98 SE, 2000, ME, XP
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
IDE
DVD-RW snelheid
4x
DVD+R snelheid
16x
DVD+RW snelheid
4x
DVD-R snelheid
8x
Dubbellaagse DVD-schrijfsnelheid
2,4x
X