Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Philips ExtremeLife Batterij LR20-P2/12B

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
ExtremeLife
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Batterij LR20-P2/12B
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LR20-P2/12B
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8710895753760
Categorie
Batteries that must be disposed of once they are used. They can only be used once.
niet-oplaadbare batterijen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 50017
Deze statistiek is gebaseerd op de 74970 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73259 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 dec 2017 20:36:50
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Philips ExtremeLife Batterij LR20-P2/12B :
De korte redactionele beschrijving van Philips ExtremeLife Batterij LR20-P2/12B

Zeer veel energie voor apparatuur met een hoog energieverbruik. Zeer veel energie, zeer lange levensduur. D-ultra-alkaline.
Meer>>>

Philips ExtremeLife Batterij LR20-P2/12B:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips ExtremeLife Batterij LR20-P2/12B.
Als u het beste van het beste wilt, gebruik dan alleen ExtremeLife-batterijen. Deze bieden u 30% meer vermogen dan gewone alkalinebatterijen en zijn uitermate geschikt voor camera's, CD-spelers en alle andere apparaten met een hoog energieverbruik.
- Topprestaties
- Gebruiksgemak
- Milieubewust
Korte samenvatting Philips ExtremeLife Batterij LR20-P2/12B:
Deze korte samenvatting van de Philips ExtremeLife Batterij LR20-P2/12B-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips ExtremeLife Batterij LR20-P2/12B, Alkaline, 1,5 V, 33 mm, 33 mm, 60 mm, 138 g
Lange samenvatting Philips ExtremeLife Batterij LR20-P2/12B :

Philips Batterij LR20-P2/12B, ExtremeLife. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Alkaline, Accu/Batterij voltage: 1,5 V. Breedte: 33 mm, Diepte: 33 mm, Hoogte: 60 mm. Type accu/batterij: D-alkaline

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips ExtremeLife Batterij LR20-P2/12B, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Ultra-alkalinetechnologie

Deze batterijen zijn uitermate geschikt voor digitale camera's en apparatuur met een hoog stroomverbruik.

Hoogwaardige alkalinebatterijen

ExtremeLife is de eersteklas alkalineserie van Philips. ExtremeLife-batterijen zijn ontworpen voor hoogwaardige digitale apparaten.

Alkaline overtreft normale batterijen

Alkalinebatterijen zijn zes keer beter dan de gemiddelde zink-koolstofbatterijen.

Compleet assortiment

Philips biedt een complete reeks van de meestgebruikte batterijen (AA, AAA, C, D, 9V) in verschillende verpakkingsvariaties om aan uw behoeften te voldoen.

Maximaal 7 jaar houdbaar

Wanneer batterijen niet worden gebruikt, verliezen ze energie. Wij garanderen dat de batterij minstens 80% van zijn oorspronkelijke energie behoudt tijdens de opgegeven houdbaarheidsduur.

Eenvoudige kleurcodering

We gebruiken een kleurcodering voor batterijformaten volgens industrienormen om de herkenning van de meest gebruikte batterijformaten eenvoudiger te maken.

Universele symbolen

Universele symbolen op de verpakking verklaren hoe en waar de batterij kan of moet worden gebruikt.

Cadmium-, kwik- en loodvrij

Deze Philips-batterijen zijn gegarandeerd vrij van schadelijke zware metalen zoals cadmium, kwik en lood.

Kenmerken
Energie-opslagtechnologie accu/batterij *
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Alkaline
Accu/Batterij voltage *
1,5 V
Aantal inbegrepen batterijen *
2 stuk(s)
Gewicht en omvang
Breedte
33 mm
Diepte
33 mm
Hoogte
Hoogte van het product
60 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
138 g
Overige specificaties
Type accu/batterij
Description of battery supplied with the product
D-alkaline
X