Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Philips HQ7830 Roterend scheerapparaat Trimmer Grijs, Oranje, Paars

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
HQ7830
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
HQ7830GIFT
Categorie
Electric razor used by men to remove facial and body hair.
Scheerapparaten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorPhilips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 25311
Deze statistiek is gebaseerd op de 94254 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92114 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2019 05:10:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Philips HQ7830 Roterend scheerapparaat Trimmer Grijs, Oranje, Paars :
De korte redactionele beschrijving van Philips HQ7830 Roterend scheerapparaat Trimmer Grijs, Oranje, Paars

Philishave Quadra Action HQ 7830, Oplaadbaar en lichtnet, 70 minuten. Flint Vapor
Meer>>>
Philips HQ7830 Roterend scheerapparaat Trimmer Grijs, Oranje, Paars:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips HQ7830 Roterend scheerapparaat Trimmer Grijs, Oranje, Paars.

Droog elektrisch scheerapparaat met revolutionaire Quadra Action scheerkoppen, Lift & Cut-technologie, verbeterd 3D-contourvolgsysteem, LED display en waterdicht ontwerp voor het gemakkelijk reinigen.


Dit scheerapparaat beschikt over Quadra Action scheerkoppen met sleuven die gemakkelijk lange haren grijpen en gaatjes voor het grijpen van korte stoppels. Het unieke Lift & Cut-scheersysteem garandeert een optimaal dicht op de huid scheren en het verbeterde 3D-contourvolgsysteem maakt het mogelijk dat het scheerapparaat op soepele wijze de contouren van het gezicht volgt. Het scheerapparaat beschikt tevens over een LED-display met de indicatie over opladen en batterij vol en een 3 minuten durende functie voor het snel opladen voor een keer snoerloos scheren.

Korte samenvatting Philips HQ7830 Roterend scheerapparaat Trimmer Grijs, Oranje, Paars:
Deze korte samenvatting van de Philips HQ7830 Roterend scheerapparaat Trimmer Grijs, Oranje, Paars-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Philips HQ7830, Roterend scheerapparaat, Grijs, Oranje, Paars, AC/Batterij, Nikkel-Metaalhydride (NiMH), 3 min, 100 - 240 V

Lange samenvatting Philips HQ7830 Roterend scheerapparaat Trimmer Grijs, Oranje, Paars:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips HQ7830 Roterend scheerapparaat Trimmer Grijs, Oranje, Paars, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Philips HQ7830. Scheersysteem: Roterend scheerapparaat. Kleur van het product: Grijs, Oranje, Paars. Stroombron: AC/Batterij, Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Nikkel-Metaalhydride (NiMH), Snel opladen (1 lichte toepassing): 3 min. Gewicht: 210 g. Type verpakking: Geschenkdoos

Prestatie
Scheersysteem *
A system for removing hair from the face or body.
Roterend scheerapparaat
Trimmer *
A device for cutting facial hair/head hair in order to make it neater.
Yes
Aantal scheerkoppen/bladen *
How many separate heads to the shaver or blades there are.
3
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs, Oranje, Paars
Wasbaar *
The product can be washed in the washing machine without being damaged.
Yes
Waterdicht
The product is protected from water, staying dry if liquid is spilt on it or it gets wet in the rain.
Yes
Energie
Stroombron *
What is providing power for the product e.g. mains electricity.
AC/Batterij
Oplaadbaar
The device can be connected to a power supply in order to restore electrical energy in the battery.
Yes
Energie-opslagtechnologie accu/batterij
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Nikkel-Metaalhydride (NiMH)
Energie
Snel opladen (1 lichte toepassing)
3 min
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
100 - 240 V
Netspanning
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
210 g
Verpakking
Type verpakking
The type of product package e.g. box.
Geschenkdoos
Aantal
The number of products there are.
1
Overige specificaties
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken: draadloos met draad
Draadloos
Draadloos gebruik
70 min
X