Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Philips DVD-recorder/harde schijf HDRW720/00

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD-recorder/harde schijf HDRW720/00
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
HDRW720/00
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8710895800242
Categorie
Met een DVD-speler/-recorder kunt u DVD-video\'s kijken/opnemen en vaak ook een groot aantal andere video en audio CD/DVD formaten. Vaak hebben deze apparaten ook een ingebouwde harde schijf, zodat u televisieprogramma\'s of video van uw camera kunt opnemen en later bekijken, bewerken en op DVD branden. Sommige apparaten zijn zelfs uitgerust met automatische reclameherkenning, zodat u nooit meer ongewenste reclame hoeft te kijken: u laat gewoon de DVD-recorder het programma dat u wilt kijken opnemen en begint zelf enige tijd later (de duur van alle reclameblokken bij elkaar) met kijken, zo kunt u ongestoord van uw TV programma genieten.
DVD-spelers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 mei 2004
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 82177
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-05-04 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 jan 2018 07:12:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Folder (0,5MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Gebruikershandleiding (5,0MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam Philips DVD-recorder/harde schijf HDRW720/00 :
De korte redactionele beschrijving van Philips DVD-recorder/harde schijf HDRW720/00

DVD-recorder/harde schijf. Vandaag opnemen op uw harde schijf en voor altijd bewaren.
Meer>>>

Philips DVD-recorder/harde schijf HDRW720/00:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips DVD-recorder/harde schijf HDRW720/00.
Neem alles op zonder u zorgen te maken over waar het moet worden opgeslagen. Bewaar alles wat u wilt op DVD in blijvende, digitale kwaliteit.
- De perfecte opnameoplossing
- Opnemen van TV is nu kinderspel!
- Bewaar uw favoriete momenten op DVD
- Deel uw favoriete opnamen
Korte samenvatting Philips DVD-recorder/harde schijf HDRW720/00:
Deze korte samenvatting van de Philips DVD-recorder/harde schijf HDRW720/00-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips DVD-recorder/harde schijf HDRW720/00, 10-Bit/54MHz, Dolby Digital,DTS, 105 dB, 90 dB, 24-bit/48kHz, MPEG2
Lange samenvatting Philips DVD-recorder/harde schijf HDRW720/00 :

Philips DVD-recorder/harde schijf HDRW720/00. D/A-converter: 10-Bit/54MHz. Ingebouwde audio decoders: Dolby Digital,DTS, Signaal/ruis-verhouding: 105 dB, Dynamisch audiobereik DVD: 90 dB. Ondersteunde videoformaten: MPEG2. Typisch stroomverbruik: 38 W, Stroomverbruik (in standby): 11 W. Gewicht: 5,35 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips DVD-recorder/harde schijf HDRW720/00, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Snel archiveren: snelheid van 20x

Met snel archiveren kunt u een opname kopiëren van de harde schijf naar een DVD, in een fractie van de originele opnametijd. Als het programma eenmaal is opgeslagen op de harde schijf kunt u het met maximale snelheid naar DVD+R/RW kopiëren.

One Touch Pause Live TV
One Touch Pause Live TV

Met de pauzefunctie voor live TV-beelden voert u de regie. Als de recorder is ingeschakeld, start een groot ingebouwd geheugen automatisch met het opnemen van het programma waar u naar kijkt. U kunt dus op elk willekeurig moment het programma pauzeren, opnieuw afspelen of opslaan. Wilt u het programma even onderbreken, dan kunt u met één druk op de knop het 'live' TV-programma waar u naar kijkt, onderbreken en verder kijken wanneer u dat wilt.

Instant Replay
Instant Replay

Met Instant Replay kunt u magische filmmomenten en supersportmomenten opnieuw beleven wanneer u maar wilt. Met één druk op de knop speelt de harde schijf de laatste 30 seconden af. Wilt u verder teruggaan? Dan hoeft u alleen maar nogmaals op de knop te drukken.

FlexTime
FlexTime

Met FlexTime kunt u een programma al tijdens het opnemen bekijken, dankzij de hoge snelheid van een harde schijf. Ook kunt u het ene programma vanaf de harde schijf bekijken terwijl het andere wordt opgenomen.

Guide Plus+ TV-gids op het scherm
Guide Plus+ TV-gids op het scherm

GUIDE Plus+ is een elektronische programmagids - een gratis TV-gids op het scherm waarin u kunt zien wat er de komende dagen op TV wordt uitgezonden. Hiermee kunt u ook met één druk op de knop de timer van de DVD-recorder programmeren.

IR-bediening set-top box

Dit is een speciaal accessoire waarmee u door middel van de DVD-recorder externe satellietontvangers kunt bedienen. Het verstuurt met infrarood de signalen van de afstandsbediening om zo de satellietontvanger aan te zetten en de juiste zender te kiezen.

Smart Chaptering

Smart Chaptering herkent afgebroken scènes (veranderingen in datum en tijd) in het DV-origineel en zorgt ervoor dat de hoofdstukken in de DVD-kopie precies op volgorde staan.

i.LINK digitale invoer
i.LINK digitale invoer

i.LINK, ook wel bekend als IEEE 1394 en FireWire, vervoert alle digitale audio- en videosignalen via een enkele kabel, zonder verlies van beeld- of geluidskwaliteit. Met i.LINK Digital Video-invoer kunt u uw homevideo's kopiëren met behoud van hun originele digitale beeldkwaliteit.

Wederzijds compatibel
Wederzijds compatibel

DVD-recorders kunnen reguliere DVD-videodiscs afspelen. Bovendien kunnen DVD+R's en DVD+RW's die worden opgenomen met DVD-recorders, worden afgespeeld op bestaande DVD-videospelers.

Video
D/A-converter
De Video D/A (Digitaal/Analoog) Converter zet analoge videobeelden om in digitale videobeelden.
10-Bit/54MHz
Audio
Ingebouwde audio decoders *
Dolby Digital,DTS
Signaal/ruis-verhouding
De verhouding tussen signaal- en ruisintensiteit
105 dB
Dynamisch audiobereik DVD
Het verschil (in dB) tussen het hardste en het zachtste geluid dat het apparaat kan weergeven.
90 dB
D/A-converter
De Audio D/A (Digitaal/Analoog) Converter zet analoog geluid om in digitaal geluid.
24-bit/48kHz
Bestandsformaten
Ondersteunde videoformaten *
MPEG2
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
38 W
Stroomverbruik (in standby)
11 W
Beheerfuncties
Afstandsbediening *
Description of the functions of the Handheld Remote Control
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
5,35 kg
Opnamemodi
Max DVD opnametijd
8 uur
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
80 GB
Max HDD opnametijd
128 uur
TV-tuner
Aantal kanalen
99 kanalen
Overige specificaties
Optische drive type
CD,CD-R,CD-RW,DVD,DVD+R,DVD+RW,DVD-R,DVD-RW
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
435 x 76 x 335 mm
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2014-12-25
Testseek heeft 7 proffesionele recensies verzameld voor Philips DVD-recorder/harde schijf HDRW720. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 70 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
70%
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Aiwa

Aiwa DVD-SPELER XD-AX 10
(show image)
XDAX10 DVD-SPELER XD-AX 10  — 
Aiwa

Aiwa DVD-SPELER XD-AX 36
(show image)
XDAX36 DVD-SPELER XD-AX 36  — 
Philips DVDR70 DVD Recorder Philips DVDR70 DVD Recorder
(show image)
DVDR70/001 DVDR70 DVD Recorder  — 
Philips DVDR77 DVD Recorder Philips DVDR77 DVD Recorder
(show image)
DVDR77/001 DVDR77 DVD Recorder  — 
Philips DVDR80 DVD Recorder Philips DVDR80 DVD Recorder
(show image)
DVDR80/001 DVDR80 DVD Recorder  — 
Philips DVDR75 DVD Recorder Philips DVDR75 DVD Recorder
(show image)
DVDR75/001 DVDR75 DVD Recorder  — 
X