Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Philips Essence coffee maker, HD7622/22 Filterkoffiezetapparaat 1,2 l

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Essence coffee maker, HD7622/22
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
HD762222
Categorie
Machine used to make coffee.
Koffiezetapparaten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorPhilips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 10428
Deze statistiek is gebaseerd op de 94393 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92231 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2019 05:10:03
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Philips Essence coffee maker, HD7622/22 Filterkoffiezetapparaat 1,2 l :
De korte redactionele beschrijving van Philips Essence coffee maker, HD7622/22 Filterkoffiezetapparaat 1,2 l

Essence koffiezetter, HD7622/22
Meer>>>
Philips Essence coffee maker, HD7622/22 Filterkoffiezetapparaat 1,2 l:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips Essence coffee maker, HD7622/22 Filterkoffiezetapparaat 1,2 l.

Hoog kwalitatieve koffiezetter voor het maken van 10-15 kopjes koffie. Sterkteselector, Coffee Strength Control, drip-stop functie en waterniveau-indicator.


Regeling koffiesterkte
Het paneel aan de voorkant van het apparaat geeft duidelijk aan wanneer het water en de koffie-ingrediënten perfect in balans zijn. U hoeft geen schepjes meer te tellen!

Sterkteselector
Met de sterkteselector kunt u het koffiezetapparaat instellen om koffie te zetten op elke gewenste sterkte - van mild tot sterk. Het koffiezetapparaat doet de rest!

Drip Stop-functie
Door de speciale vormgeving kunt u tijdens het zetproces een kop koffie schenken zonder te morsen.

Glazen kan
De glazen kan met ergonomisch handvat giet eenvoudig zonder morsen. U kunt aan beide kanten van de kan onmiddellijk zien hoeveel kopjes u heeft.

Korte samenvatting Philips Essence coffee maker, HD7622/22 Filterkoffiezetapparaat 1,2 l:
Deze korte samenvatting van de Philips Essence coffee maker, HD7622/22 Filterkoffiezetapparaat 1,2 l-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Philips Essence coffee maker, HD7622/22, Filterkoffiezetapparaat, 1,2 l, 1400 W, Zwart

Lange samenvatting Philips Essence coffee maker, HD7622/22 Filterkoffiezetapparaat 1,2 l:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips Essence coffee maker, HD7622/22 Filterkoffiezetapparaat 1,2 l, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Philips Essence coffee maker, HD7622/22. Producttype: Filterkoffiezetapparaat, Capaciteit watertank: 1,2 l, Capaciteit in kopjes: 10-15. Vermogen: 1400 W. Kleur van het product: Zwart

Prestatie
Capaciteit in kopjes *
The number of cups of liquid that the product can contain.
10-15
Producttype *
De subcategorie van een product
Filterkoffiezetapparaat
Capaciteit watertank *
The total amount of water which the tank can hold.
1,2 l
Anti-druppelfunctie
Yes
Ergonomie
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Energie
Vermogen *
Energy that is produced by mechanical, electrical, or other means and used to operate a device.
1400 W
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,76 kg
Overige specificaties
Brouwtijd voor volle capaciteit
12 min
Koffietemperatuur na "brouwen"
80 °C
Soort
Characteristics of the device.
Koffie
X