Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Philips HD 6180 Fryer Enkel

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
HD 6180 Fryer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
HD618002
Categorie
Electric device which is filled with cooking oil and used to deep-fry food e.g. french fries.
Friteuses
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorPhilips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 10768
Deze statistiek is gebaseerd op de 94254 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92114 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2019 05:10:02
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Philips HD 6180 Fryer Enkel :
De korte redactionele beschrijving van Philips HD 6180 Fryer Enkel

HD 6180 Friteuse
Meer>>>
Philips HD 6180 Fryer Enkel:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips HD 6180 Fryer Enkel.

Frituren met een capaciteit van 1000 gr frites, Active Air Control voor geurvrij frituren, elektronisch bedieningspaneel, uitneembare binnenpan, glazen deksel en vaatwasserbestendige onderdelen.

Het bedieningspaneel met LCD-scherm van deze friteuse is voorzien van een timer, een Oil ReFresh-indicator, een PreClean-functie en een indicatie van de temperatuur van het vet of de olie. Dankzij het Active Air Control-systeem blijven onaangename frituurluchtjes vrijwel geheel achterwege. Het afneembare, scharnierende deksel met siliconen afsluitring stelt u in staat het frituren te volgen en voorkomt dat er stoom uit de friteuse ontsnapt.

Uitneembare binnenpan
De binnenkom met anti-aanbaklaag kan volledig uit de friteuse worden genomen voor eenvoudige reiniging.

Vaatwasserbestendige onderdelen
De binnenpan, de mand, de condensopvang en het deksel met de siliconen afsluitring kunnen in de vaatwasser of in heet zeepsop worden gereinigd.

Oil ReFresh-indicator
De Oil ReFresh-indicator geeft aan wanneer de olie of het vet moet worden vervangen, voor een beter en gezonder resultaat.

PreClean-functie
Om de binnenpan te reinigen, vult u deze met zeepsop en vervolgens drukt u de PreClean-knop in. Het water in de binnenpan wordt gedurende 30 minuten op een constante temperatuur van 80°C gehouden.

Actieve luchtregeling
Dankzij het Active Air Control-systeem blijven onaangename frituurluchtjes vrijwel geheel achterwege. De stoom en de olie- en vetdeeltjes belanden aan de achterkant van de binnenpan en glijden omlaag langs een koude wand, waarop de stoom condenseert. Het water wordt opgevangen in de condensopvang aan de onderkant van de friteuse. Een waterniveau-indicator laat zien wanneer dit reservoir geleegd moet worden.

Elektronisch bedieningspaneel
Het bedieningspaneel met LCD-scherm is voorzien van een timer, een Oil ReFresh-indicator, een PreClean-functie en een indicatie van de temperatuur van het vet of de olie.

Glazen deksel
Het afneembare, scharnierende deksel met siliconen afsluitring stelt u in staat het frituren te volgen en voorkomt dat er stoom uit de friteuse ontsnapt.

Coolwall
De buitenkant van de friteuse blijft ook tijdens het frituren koel.

Korte samenvatting Philips HD 6180 Fryer Enkel:
Deze korte samenvatting van de Philips HD 6180 Fryer Enkel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Philips HD 6180 Fryer, 1 kg, 2,5 l, Enkel, 9 kg, 200 x 240 x 70 mm, 2000 W

Lange samenvatting Philips HD 6180 Fryer Enkel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips HD 6180 Fryer Enkel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Philips HD 6180 Fryer. Capaciteit friteuse: 1 kg, Olieniveau: 2,5 l. Constructietype: Enkel. Gewicht: 9 kg, Afmetingen (BxDxH): 200 x 240 x 70 mm. Typisch stroomverbruik: 2000 W, Stroomvoorziening: 220-240V, 50-60 Hz

Prestatie
Capaciteit friteuse *
1 kg
Olieniveau *
The amount of oil that is in the product.
2,5 l
Design
Constructietype *
The way in which the product is constructed.
Enkel
Snoeropslag
Yes
Anti-slip voetjes
Yes
Indicatie
Verlichte aan-/uit knop
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
9 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
200 x 240 x 70 mm
Overige specificaties
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
2000 W
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
220-240V, 50-60 Hz
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Philips HD6180 Fryer Enkel Philips HD6180 Fryer Enkel
(show image)
HD618001 HD6180 Fryer