Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Philips HB937/01

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
HB937/01
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
HB937/01
Categorie
Room equipped with sunlamps or sunbeds which can be used to acquire an artificial suntan.
zonnebanken
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door Philips
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 34808
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 05 nov 2017 17:07:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>

Philips HB937/01:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips HB937/01.
De Innergize Sports Edition combineert ontspanning en bruining van het gehele lichaam of bepaalde gebieden van het lichaam met natuurlijke geuren en geluiden. Ideaal voor het opwarmen of ontspannen van de spieren, voor of na een training.
Korte samenvatting Philips HB937/01:
Deze korte samenvatting van de Philips HB937/01-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips HB937/01, 2 lampen, 19,2 g, 190 x 70 cm, 1485 W
Lange samenvatting Philips HB937/01 :

Philips HB937/01. Aantal lampen: 2 lampen. Gewicht: 19,2 g. Bruiningsveld: 190 x 70 cm, Typisch stroomverbruik: 1485 W

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips HB937/01, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Lampen
Aantal lampen
The number of lamps in/with the product.
2 lampen
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
19,2 g
Overige specificaties
Bruiningsveld
The area in which things can be tanned. Tanned means the browning effect that UV light has on skin.
190 x 70 cm
Geïntegreerde omgevingsgeuren
Yes
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
1485 W
X