Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Philips HB935/01

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
HB935/01
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
HB935/01 show
Show alternative article codes used in the online market place
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8710103190615 show
Categorie
Room equipped with sunlamps or sunbeds which can be used to acquire an artificial suntan.
Zonnebanken
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorPhilips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 29036
Deze statistiek is gebaseerd op de 94132 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92005 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 18 jul 2019 20:39:28
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Philips HB935/01 :
De korte redactionele beschrijving van Philips HB935/01

Innergize HB 935
Meer>>>
Philips HB935/01:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips HB935/01.

'Voel je energiek en zie er stalend uit'. De Innergize combineert bruining en infrarood warmte met natuurlijke geuren en geluiden voor heerlijke ontspanning. Innergize is in drie eenvoudige stappen te installeren. Innergize is opvouwbaar, compact en lichtgewicht.

Innergize biedt een heerlijke ervaring door het bruinen te combineren met de ontspannen werking van infrarood warmte. Tegelijkertijd kunt u genieten van natuurlijke geuren en geluiden. Deze ervaring helpt u om nieuwe energie op te doen en tegelijkertijd ziet u er stralend en bruin uit. Na gebruik kan het apparaat tot een compact formaat worden opgevouwen en gemakkelijk worden opgeslagen.

Bruining van het hele lichaam - InfraTan
Tijdens de bruiningsessie worden infraroodlampen gelijktijdig met bruiningslampen gebruikt. Dit geeft niet alleen een comfortabele warmte, maar de infraroodlampen intensiveren tevens de bruining door de bloedcirculatie van de huid te verbeteren. De Innergize is ingesteld op een gemiddelde bruiningsduur van het lichaam van 30 minuten (afhankelijk van de gevoeligheid van de huid kan dit langer of korter zijn).
Volledige ontspanning van het hele lichaam - infrarood
Zelfs wanneer u niet wilt bruinen, maar wilt ontspannen: Om stijve of vermoeide spieren en gewrichten te verwennen kunt u de twee infraroodlampen van de Innergize afzonderlijk gebruiken voor een aangename warmte voor een diepe ontspanning van het hele lichaam.
Natuurlijke geuren
Innergize biedt een keuze uit drie unieke natuurlijke geuren (Summer Blue, Orange Valley en Green Oasis, accessoirenummer HB080). Kies uw favoriete geur en stel de intensiteit op uw gemoedstoestand in.
Actieve luidsprekers
Voorzien van twee geïntegreerde Philips luidsprekers met mogelijkheid om externe geluidsbron (bijv. CD of MP3-speler) aan te sluiten en uw favoriete muziek af te spelen.
Digitale interface
De digitale interface maakt het programmeren snel en eenvoudig. De display geeft tevens het signaal van de levensduur-geheugenfunctie weer, om aan te geven wanneer de lampen vervangen dienen te worden (na 750 branduren).
Veiligheidstimer
De veiligheidstimer - met 'dubbel veilige' elektronische 'waakhond' - stelt u in staat om de duur van uw bruiningsessie in te stellen. Als de sessieduur is verlopen, zorgt de automatische uitschakelfunctie ervoor dat de sessie conform de ingestelde tijdsduur wordt beëindigd.
Geluidssignaal
Een geluidssignaal klinkt één minuut voor de automatische afslag. Dit stelt u in staat om tijdig de herhaalknop voor de sessie in te drukken - voorkomt de keuze van een nieuw type sessie, tijdinschakeling evenals een mogelijke afkoeltijd - als u met het bruinen van de andere kant van uw lichaam door wilt gaan.
Afstandsmeter
Met de ingebouwde afstandsmeter kunt u de ideale afstand tussen uw lichaam en het apparaat gemakkelijk meten. Voor een optimaal, gelijkmatig bruiningsgebied van 190 x 70 cm, dient de lampbehuizing 65 cm boven het lichaam geplaatst te worden.
Verstelbare hoogte
Geschikt voor gebruik bij bedden met een standaard hoogte (incl. matras) tot 57 cm. Het bed dient een minimale afstand tot de vloer van 8 cm te hebben om, voor het gebruik van de Innergize, de poten onder het bed te kunnen plaatsen.
Inklapbaar
In drie eenvoudige stappen inklapbaar, voor een compact formaat en voor het gemakkelijk opslaan. Gemakkelijke, geïntegreerde wielen en handgrepen maken het eenvoudig verplaatsen in ingeklapte vorm mogelijk.

Korte samenvatting Philips HB935/01:
Deze korte samenvatting van de Philips HB935/01-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Philips HB935/01, 4 lampen, 300 W, 295 mm, 1175 mm, 395 mm, 19,2 kg

Lange samenvatting Philips HB935/01:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips HB935/01, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Philips HB935/01. Aantal lampen: 4 lampen, Vermogen lamp: 300 W. Breedte: 295 mm, Diepte: 1175 mm, Hoogte: 395 mm. Isolatie: Klasse II, Snoerlengte: 4 m

Technische details
Geïntegreerde timer
Yes
Lampen
Aantal lampen
The number of lamps in/with the product.
4 lampen
Vermogen lamp
The power of the lamp, usually measured in watts (W).
300 W
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
295 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
1175 mm
Hoogte
Hoogte van het product
395 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
19,2 kg
Overige specificaties
Isolatie
Klasse II
Overige specificaties
Ingebouwde luidsprekers
The device contains speaker(s) to produce sound.
Yes
Aantal ingebouwde luidsprekers
2
In hoogte verstelbaar
The part of the device that can be adjusted to change the height.
Yes
Inklapbaar
The product can be folded and so can be stored/transported more easily.
Yes
Ingebouwde afstandsmeter
Instrument built into product that allows you to measure distance.
Yes
Snoeropslag
No
Handvat(en)
The part by which an object is held, carried, or controlled.
Yes
Transportwieltjes
A castor (or caster) wheel is an undriven, single, double, or compound wheel that is designed to be mounted to the bottom of a larger object (the "vehicle") so as to enable that object to be easily moved. They are available in various sizes, and are commonly made of rubber, plastic, nylon, aluminum, or stainless steel. Castor wheels are found in numerous applications, including shopping carts, office chairs, and material handling equipment.
Yes
Snoerlengte
The distance from one end of the cord (cable) to the other.
4 m
Inhoud van de verpakking
Afstandsbediening
Description of the functions of the Handheld Remote Control
No
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Philips HB975/01 zonnebank Solarium voor hele lichaam 2100 W Philips HB975/01 zonnebank Solarium voor hele lichaam 2100 W
(show image)
HB975/01 HB975/01
Philips HB971/01 Philips HB971/01
(show image)
HB971/01 HB971/01
X