Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Philips USB Flash Drive - 512MB 0.512GB USB 2.0 Type-A USB flash drive

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
USB Flash Drive - 512MB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FM51FD10B/00
Categorie
Also known as a USB stick or a USB pen, these are small devices with a USB connector which can be connected to a computer or other electronic device and used to store data.
USB-sticks
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 aug 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13442
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-08-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 13 dec 2017 05:26:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Philips USB Flash Drive - 512MB 0.512GB USB 2.0 Type-A USB flash drive :
De korte redactionele beschrijving van Philips USB Flash Drive - 512MB 0.512GB USB 2.0 Type-A USB flash drive

USB Flash Drive 512 MB
Meer>>>

Philips USB Flash Drive - 512MB 0.512GB USB 2.0 Type-A USB flash drive:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips USB Flash Drive - 512MB 0.512GB USB 2.0 Type-A USB flash drive.
Prestaties en capaciteit
-512 MB aan opslagcapaciteit voor grote gegevensbestanden
Dankzij de 512 MB hebt u de mogelijkheid om grotere of meer bestanden via de USB-poort van uw PC of laptop uit te wisselen en te delen.
-High-speed gegevensoverdrachtsnelheden
Als u een groot multimediabestand kopieert van of naar de harde schijf van uw computer, verminderen high-speed gegevensoverdrachtsnelheden de vervelende wachttijd aanzienlijk.
-Beveilig uw waardevolle, persoonlijke gegevens met een wachtwoord
Dankzij de wachtwoordbeveiliging voor alle bestanden of voor een door de gebruiker te definiëren gedeelte van het geheugen van de USB Flash Drive, zijn uw persoonlijke gegevens beschermd tegen niet-geautoriseerde toegang en niet-geautoriseerd kopiëren.
-Bescherming tegen het per ongeluk overschrijven of verwijderen van bestanden
De USB Flash Drive is voorzien van een schakelaar voor schrijfbeveiliging om er zeker van te zijn dat waardevolle gegevens niet per ongeluk worden verwijderd of overschreven.
Ontworpen voor u
-Trendy, exclusief ontwerp met een fraaie vormgeving en vloeiende lijnen
Dankzij de vloeiende lijnen, de high-gloss white kleur en de afwerking met zacht rubber is de Philips USB Flash Drive een exclusief apparaat met een oogstrelend ontwerp.
-Geïntegreerde kap blijft bevestigd op de drive. U raakt deze nooit kwijt!
De kap voor het beschermen van de USB-aansluiting is geïntegreerd in het productontwerp. Hierdoor blijft de kap bevestigd op de drive als deze niet wordt gebruikt en wordt het onmogelijk de kap te verliezen.
-Coole activiteitsindicator
Een aangename gloed betekent dat de drive op juiste wijze is aangesloten en werkt. Het licht pulseert sneller bij het kopiëren van of naar het geheugen.
Alles wat u nodig hebt
-Inclusief speciaal ontworpen, gebruiksvriendelijke UFD-software
Korte samenvatting Philips USB Flash Drive - 512MB 0.512GB USB 2.0 Type-A USB flash drive:
Deze korte samenvatting van de Philips USB Flash Drive - 512MB 0.512GB USB 2.0 Type-A USB flash drive-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips USB Flash Drive - 512MB, 0,512 GB, USB 2.0, Type-A, 10 MB/s
Lange samenvatting Philips USB Flash Drive - 512MB 0.512GB USB 2.0 Type-A USB flash drive :

Philips USB Flash Drive - 512MB. Capaciteit: 0,512 GB, USB-versie: USB 2.0, USB-connector: Type-A, Leessnelheid: 10 MB/s, Schrijfsnelheid: 5 MB/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips USB Flash Drive - 512MB 0.512GB USB 2.0 Type-A USB flash drive, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Capaciteit *
Capacity of the storage media.
0,512 GB
USB-versie *
Universal Serial Bus (USB) is een industriestandaard die in de jaren 1990 ontwikkeld is en de interface definieert voor het verbindingen, communicatie en energie-overdracht tussen computers en andere elektronische apparatuur. Iedere nieuwere versie - bijv. 1.1, 2.0 en 3.0 - is veel sneller dan de vorige.
USB 2.0
USB-connector *
Type-A
Leessnelheid
The speed at which a device can read data.
10 MB/s
Prestatie
Schrijfsnelheid
Write speed for type of media; expressed in bytes per second
5 MB/s
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98 SE, 2000, ME, XP;Mac OS 9.0; Linux 2.4.0
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Philips USB Flash Drive FM01FD10B/00 Philips USB Flash Drive FM01FD10B/00
(show image)
FM01FD10B/00 USB Flash Drive FM01FD10B/00  — 
Philips USB Flash Drive 256MB 0.256GB USB flash drive Philips USB Flash Drive 256MB 0.256GB USB flash drive
(show image)
FM25FD10B/00 USB Flash Drive 256MB  — 
X