Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Philips DVDRW824K Intern optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVDRW824K
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DVDRW824/K/00
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11919
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2017 15:30:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Philips DVDRW824K Intern optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van Philips DVDRW824K Intern optisch schijfstation

DVD+RW 8x4x12 24x10x40 CDRW + SW
Meer>>>

Philips DVDRW824K Intern optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips DVDRW824K Intern optisch schijfstation.
- Met deze schrijver kunt u niet alleen uw eigen CD's branden, maar ook uw eigen DVD's maken. Ideaal voor het opslaan en bewaren van films.

Productbeschrijving:
De Philips DVDR1620K is een dual layer DVD-brander. Dit innovatief product heeft een aantal sterke voordelen ten opzichte van single layer branders! Op dvd+r dl (double layer) schijfjes kan vier uur video worden opgenomen, bijna twee keer zo veel als op een single layer dvd. Daardoor heb je voor het opnemen van langere films geen twee schijven meer nodig. Voor data (software, backup enz) geldt natuurlijk hetzelfde. Men kan maar liefst 8,5Gb aan data op 1 dvd+r dl (double layer) schijfje branden! Bovendien is deze brander in staat om een DVD+R schijfje op 16x speed te branden. Superrrrrr snel dus.

Technische specificaties
Interface: E-IDE/ATAPI
+RW: Ja
DVD leessnelheid: 16 x
-RW: Ja
DVD schrijfsnelheid: 16 x
CD schrijfsnelheid: 40 x
CD leessnelheid: 40 x
CD herschrijfsnelheid: 24 x
Buffer: 2 Mb
Buffer underrun protectie: Ja
Extern: Nee
Geschikt voor 12cm: Ja
Slot in: Nee
Kleur behuizing: Ivoor
Geschikte voor 8 cm: Ja
Vertikale montage: Nee
DVD Dual Layer schrijfsnelheid: 2.4
Korte samenvatting Philips DVDRW824K Intern optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de Philips DVDRW824K Intern optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips DVDRW824K, 2 MB, 24x, 10x, 40x, 140 ms, 120 ms
Lange samenvatting Philips DVDRW824K Intern optisch schijfstation :

Philips DVDRW824K. Drive, omvang buffer: 2 MB. Schrijfsnelheid CD: 24x, Herschrijfsnelheid CD: 10x. Leessnelheid CD: 40x. DVD gemiddelde random access time: 140 ms, Toegangstijd: 120 ms. Gewicht: 1 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips DVDRW824K Intern optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Prestatie
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
2 MB
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
10x
DVD schrijfsnelheid
8x
DVD herschrijfsnelheid
4x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
40x
DVD leessnelheid
De snelheid van een DVD brander/speler wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén DVD speed komt overeen met 1350 KB/s, dat is precies de snelheid die nodig is om een DVD videofilm te kunnen bekijken.
12x
Toegangstijd
DVD gemiddelde random access time
De 'random access time' is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat het apparaat kan beginnen met het lezen van een willekeurig bestand.
140 ms
Toegangstijd
120 ms
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 90 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 45 °C
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1 kg
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
NERO 5.5, My DVD
Overige specificaties
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD+RW, DVD+R
Schrijfmethoden
List of methods employed for writing to media
TAO, DAO, MS, SAO, Packet Writing
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
146 x 42 x 169 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE Windows Me Windows 2000 Professional Windows XP
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
4,7 GB
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x IDE/ATAPI 1 x audio out 1 x audio out
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2017-03-01
Testseek heeft 2 proffesionele recensies voor Philips DVDRW824K Intern verzameld, maar er is geen score hieraan gegeven. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
0%
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Philips DVDRW824K/20 Intern optisch schijfstation Philips DVDRW824K/20 Intern optisch schijfstation
(show image)
DVDRW824K/20 Internal Drive DVDRW824K/20  — 
Philips DVDRW824K/00 Intern optisch schijfstation Philips DVDRW824K/00 Intern optisch schijfstation
(show image)
DVDRW824K/00 Internal Drive DVDRW824K/00  — 
Philips DVDRW824K/40 Intern optisch schijfstation Philips DVDRW824K/40 Intern optisch schijfstation
(show image)
DVDRW824K/40 Internal Drive DVDRW824K/40  — 
X