Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Philips DVD-recorder met harde schijf DVDR7260H/31

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD-recorder met harde schijf DVDR7260H/31
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DVDR7260H/31
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8710895990837
Categorie
Met een DVD-speler/-recorder kunt u DVD-video\'s kijken/opnemen en vaak ook een groot aantal andere video en audio CD/DVD formaten. Vaak hebben deze apparaten ook een ingebouwde harde schijf, zodat u televisieprogramma\'s of video van uw camera kunt opnemen en later bekijken, bewerken en op DVD branden. Sommige apparaten zijn zelfs uitgerust met automatische reclameherkenning, zodat u nooit meer ongewenste reclame hoeft te kijken: u laat gewoon de DVD-recorder het programma dat u wilt kijken opnemen en begint zelf enige tijd later (de duur van alle reclameblokken bij elkaar) met kijken, zo kunt u ongestoord van uw TV programma genieten.
DVD-spelers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door Philips
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 11 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 70742
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 11-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 jan 2018 20:51:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Folder (0,4MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Gebruikershandleiding (4,6MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam Philips DVD-recorder met harde schijf DVDR7260H/31 :
De korte redactionele beschrijving van Philips DVD-recorder met harde schijf DVDR7260H/31

Digitale TV opnemen en bewaren
Meer>>>

Philips DVD-recorder met harde schijf DVDR7260H/31:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips DVD-recorder met harde schijf DVDR7260H/31.
Een DVD-recorder met harde schijf van topklasse voor de ultieme A/V-belevenis. Hiernaast kunt u profiteren van het gemak van GUIDE Plus+.
Korte samenvatting Philips DVD-recorder met harde schijf DVDR7260H/31:
Deze korte samenvatting van de Philips DVD-recorder met harde schijf DVDR7260H/31-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips DVD-recorder met harde schijf DVDR7260H/31, 3 W, 435 mm, 335 mm, 76 mm, 5,13 g, 160 GB
Lange samenvatting Philips DVD-recorder met harde schijf DVDR7260H/31 :

Philips DVD-recorder met harde schijf DVDR7260H/31. Stroomverbruik (in standby): 3 W. Breedte: 435 mm, Diepte: 335 mm, Hoogte: 76 mm. Opslagcapaciteit harde schijf: 160 GB, Totale opslagcapaciteit: 160 GB. Breedte verpakking: 549 mm, Diepte verpakking: 443 mm, Hoogte verpakking: 160 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips DVD-recorder met harde schijf DVDR7260H/31, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Digitale TV-tuner (DVB-T)
Digitale TV-tuner (DVB-T)

Met de ingebouwde DVB-T-tuner kunt u Digital Terrestrial TV bekijken of opnemen. Om een continue hoge beeldkwaliteit te verzekeren, wordt het videosignaal digitaal gehouden zonder analoge tussenstappen.

i.LINK digitale invoer
i.LINK digitale invoer

i.LINK, ook wel bekend als IEEE 1394 en FireWire, vervoert alle digitale audio- en videosignalen via een enkele kabel, zonder verlies van beeld- of geluidskwaliteit. Met i.LINK Digital Video-invoer kunt u uw homevideo's kopiëren met behoud van hun originele digitale beeldkwaliteit.

Guide Plus+ TV-gids op het scherm
Guide Plus+ TV-gids op het scherm

GUIDE Plus+ is een elektronische programmagids - een gratis TV-gids op het scherm waarin u kunt zien wat er de komende dagen op TV wordt uitgezonden. Hiermee kunt u ook met één druk op de knop de timer van de DVD-recorder programmeren.

Live TV-beelden met één druk op de knop onderbreken
Live TV-beelden met één druk op de knop onderbreken

Met de pauzefunctie voor live TV-beelden voert u de regie. Als de recorder is ingeschakeld, start een groot ingebouwd geheugen automatisch met het opnemen van het programma waar u naar kijkt. U kunt dus op elk willekeurig moment het programma pauzeren, opnieuw afspelen of opslaan. Wilt u het programma even onderbreken, dan kunt u met één druk op de knop het 'live' TV-programma waar u naar kijkt, onderbreken en verder kijken wanneer u dat wilt.

Direct afspelen
Direct afspelen

Met Instant Replay kunt u waardevolle momenten op TV, zoals een gedeelte in een film of een voetbalwedstrijd, met één druk op de knop opnieuw beleven. De harde schijf kan tijdens het opnemen van het TV-programma elke scène opnieuw afspelen.

FlexTime
FlexTime

Met FlexTime kunt u een programma al tijdens het opnemen bekijken, dankzij de hoge snelheid van de harde schijf.

Tweevoudige media
Tweevoudige media

DVD-recorders van Philips ondersteunen opnamen via 'tweevoudige media', wat inhoudt dat er opnamen kunnen worden gemaakt op DVD+R/RW-, DVD-R/RW- en DVD+R DL-discs. U kunt elk van deze discs kopen, want de recorder kan hierop opnamen maken die volledig compatibel zijn met alle DVD-spelers.

5.1-kanaals audio-opname
5.1-kanaals audio-opname

Met digitale 5.1-kanaals audio-opname kunt u, naast het beeld, het originele geluid vastleggen vanaf digitale multikanaals bronnen zoals satellietontvangers en dit op DVD opslaan. Deze opnamen kunnen vervolgens uitsluitend op uw Philips-recorder multikanaals worden afgespeeld of in stereo op een DVD-speler.

Technische details
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
160 MB
Vermogen
Energy that is produced by mechanical, electrical, or other means and used to operate a device.
38 W
Energie
Stroomverbruik (in standby)
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
3 W
Beheerfuncties
Programmeerbare events
25
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
435 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
335 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
76 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
5,13 g
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
160 GB
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
160 GB
Overige specificaties
Gewicht van het apparaat
5,13 g
Breedte van het apparaat
43,5 cm
Verpakking
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
549 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
443 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
160 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
8,1 g
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2014-09-05
Testseek heeft 6 proffesionele recensies verzameld voor Philips DVD-recorder met harde schijf DVDR7260H. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 73 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
73%
X