Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Philips 3 x DVD-RW - 1.4GB / 30min 1.4GB

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3 x DVD-RW - 1.4GB / 30min
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DN1S2J03C/00
Categorie
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 aug 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9925
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-08-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 05:02:29
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Philips 3 x DVD-RW - 1.4GB / 30min 1.4GB :
De korte redactionele beschrijving van Philips 3 x DVD-RW - 1.4GB / 30min 1.4GB

DVD-RW 1,4 GB/30 min. 2x
Meer>>>

Philips 3 x DVD-RW - 1.4GB / 30min 1.4GB:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips 3 x DVD-RW - 1.4GB / 30min 1.4GB.
Ultiem gebruiksgemak
-Meer dan 1000 keer onbeperkt opnemen.
Bewaar uw waardevolle gegevens op DVD
-Betrouwbare, gekwalificeerde media zorgen dat uw gegevens worden bewaard.
Korte samenvatting Philips 3 x DVD-RW - 1.4GB / 30min 1.4GB:
Deze korte samenvatting van de Philips 3 x DVD-RW - 1.4GB / 30min 1.4GB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips 3 x DVD-RW - 1.4GB / 30min, 1,4 GB, 30 min
Lange samenvatting Philips 3 x DVD-RW - 1.4GB / 30min 1.4GB :

Philips 3 x DVD-RW - 1.4GB / 30min. Standaardcapaciteit: 1,4 GB, Opnametijd: 30 min

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips 3 x DVD-RW - 1.4GB / 30min 1.4GB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
1,4 GB
Opnametijd
30 min
Verpakking
Inhoud doos of mastercarton
Quantity of a single product contained within a case or master carton. This is for product contain in the smaller master carton configuration if there is more than one. For example, if there is a 24 unit and a 48 unit MC, this would be the quantity of units in the 24 unit MC
1 stuk(s)
X