Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Philips CD-RW CW7D1NJ10/00

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD-RW CW7D1NJ10/00
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CW7D1NJ10/00
Categorie
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 aug 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11383
Deze statistiek is gebaseerd op de 74548 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-08-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72824 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 mei 2017 15:20:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Philips CD-RW CW7D1NJ10/00 :
De korte redactionele beschrijving van Philips CD-RW CW7D1NJ10/00

De uitvinder van de technologieën achter CD en DVD. 700 MB/80 min. 1-4x
Meer>>>

Philips CD-RW CW7D1NJ10/00:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips CD-RW CW7D1NJ10/00.
Philips heeft een zeer groot aanbod opneembare CD- en DVD-media. Deze zijn verkrijgbaar in meer dan 20 verpakkingen met toegevoegde waarde. Kijk uit naar de 'supernova'-serie, met een aantrekkelijk ontwerp!
- Onbeperkt opnemen
- De perfecte oplossing voor gegevens, PC-muziek, foto's en games
- Optimale toegankelijkheid tot uw gegevens
Korte samenvatting Philips CD-RW CW7D1NJ10/00:
Deze korte samenvatting van de Philips CD-RW CW7D1NJ10/00-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips CD-RW CW7D1NJ10/00, CD-RW, 700 MB, 80 min
Lange samenvatting Philips CD-RW CW7D1NJ10/00 :

Philips CD-RW CW7D1NJ10/00. Soort: CD-RW, Standaardcapaciteit: 700 MB, Opnametijd: 80 min

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips CD-RW CW7D1NJ10/00, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Kenmerken
Soort *
CD-RW
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
700 MB
Opnametijd
80 min
Verpakking
Aantal in grote omdoos
Aantal eenheden van een product dat in een grote omdoos past.
10
Inhoud doos of mastercarton
Quantity of a single product contained within a case or master carton. This is for product contain in the smaller master carton configuration if there is more than one. For example, if there is a 24 unit and a 48 unit MC, this would be the quantity of units in the 24 unit MC
1 stuk(s)
X