Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Philips V1.32 Adtraxion manager

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
V1.32 Adtraxion manager
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
BS01113
Categorie
Computer programs which allow videos to be displayed on a device.
videosoftware
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 08 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10112
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 08-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:25:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Philips V1.32 Adtraxion manager :
De korte redactionele beschrijving van Philips V1.32 Adtraxion manager

V1.32 Adtraxion manager
Meer>>>

Philips V1.32 Adtraxion manager:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips V1.32 Adtraxion manager.
De Adtraxion Manager is een gebruiksvriendelijk softwarepakket waarmee afspeelvolgorden, schema's en distributie naar de spelers kunnen worden ingesteld.
Korte samenvatting Philips V1.32 Adtraxion manager:
Deze korte samenvatting van de Philips V1.32 Adtraxion manager-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips V1.32 Adtraxion manager
Lange samenvatting Philips V1.32 Adtraxion manager :

Philips V1.32 Adtraxion manager

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips V1.32 Adtraxion manager, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Licentie
Aantal licenties *
The number of software licenses, which are contracts which allow a business or individual to use a piece of software.
10
X