Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Philips PowerLife Batterij 9VPB1C/10

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
PowerLife
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Batterij 9VPB1C/10
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
9VPB1C/10
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8711500808103
Categorie
Batteries that must be disposed of once they are used. They can only be used once.
niet-oplaadbare batterijen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 11 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 49067
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 11-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 20 jan 2018 19:10:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Folder (0,4MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam Philips PowerLife Batterij 9VPB1C/10 :
De korte redactionele beschrijving van Philips PowerLife Batterij 9VPB1C/10

Voor al uw apparaten met een hoog energieverbruik More Power, More Life
Meer>>>

Philips PowerLife Batterij 9VPB1C/10:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips PowerLife Batterij 9VPB1C/10.
Uw elektronische producten zoals elektronisch speelgoed en draagbare audiospelers verbruiken meer energie dan ooit. Zorg dat deze producten langer meegaan, met alkalinebatterijen van PowerLife.
Korte samenvatting Philips PowerLife Batterij 9VPB1C/10:
Deze korte samenvatting van de Philips PowerLife Batterij 9VPB1C/10-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips PowerLife Batterij 9VPB1C/10, Alkaline, 9 V, 83 mm, 120 mm, 17 mm, 57 g
Lange samenvatting Philips PowerLife Batterij 9VPB1C/10 :

Philips Batterij 9VPB1C/10, PowerLife. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Alkaline, Accu/Batterij voltage: 9 V. Breedte: 83 mm, Diepte: 120 mm, Hoogte: 17 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips PowerLife Batterij 9VPB1C/10, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Alkalinetechnologie

De alkalinetechnologie garandeert energie voor apparaten met een hoog energieverbruik.

Maximaal 5 jaar houdbaar

Wanneer batterijen niet worden gebruikt, verliezen ze energie. Wij garanderen dat de batterij minstens 80% van zijn oorspronkelijke energie behoudt tijdens de opgegeven houdbaarheidsduur.

Universele symbolen

Universele symbolen op de verpakking verklaren hoe en waar de batterij kan of moet worden gebruikt.

Compleet assortiment

Philips biedt een complete reeks van de meestgebruikte batterijen (AA, AAA, C, D, 9V) in verschillende verpakkingsvariaties om aan uw behoeften te voldoen.

Cadmium-, kwik- en loodvrij

Deze Philips-batterijen zijn gegarandeerd vrij van schadelijke zware metalen zoals cadmium, kwik en lood.

Alkaline overtreft normale batterijen

Alkalinebatterijen zijn zes keer beter dan de gemiddelde zink-koolstofbatterijen.

Kenmerken
Energie-opslagtechnologie accu/batterij *
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Alkaline
Accu/Batterij voltage *
The voltage (V) of the battery.
9 V
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
83 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
120 mm
Hoogte
Hoogte van het product
17 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
57 g
X