Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Philips LongLife Batterij 6F22/01B

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
LongLife
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Batterij 6F22/01B
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
6F22/01B
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8711500809858
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorPhilips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 42160
Deze statistiek is gebaseerd op de 95142 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92960 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 07 Feb 2019 15:38:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productbrochure / Datasheet (0.2 MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Bullet Points Philips LongLife Batterij 6F22/01B :
  • - 9 V
  • - Zink-koolstof
Garantie: 2 jaar
Lange productnaam Philips LongLife Batterij 6F22/01B :
De korte redactionele beschrijving van Philips LongLife Batterij 6F22/01B

Topbatterijen met laag energieverbruik. 9V zink-koolstof.
Meer>>>
Philips LongLife Batterij 6F22/01B:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips LongLife Batterij 6F22/01B.

Kies LongLife-batterijen voor uw producten met een laag energieverbruik. Zinkchloride-technologie is perfect voor uw klokken, radio's, rekenmachines en afstandsbedieningen.
- Topprestaties
- Milieubewust

Korte samenvatting Philips LongLife Batterij 6F22/01B:
Deze korte samenvatting van de Philips LongLife Batterij 6F22/01B-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Philips LongLife Batterij 6F22/01B, Wegwerpbatterij, 9 V, 1 stuk(s), 26,5 mm, 48,5 mm, 17,5 mm

Lange samenvatting Philips LongLife Batterij 6F22/01B:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips LongLife Batterij 6F22/01B, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Philips LongLife Batterij 6F22/01B. Type accu/batterij: Wegwerpbatterij, Accu/Batterij voltage: 9 V, Aantal inbegrepen batterijen: 1 stuk(s). Breedte: 26,5 mm, Diepte: 48,5 mm, Hoogte: 17,5 mm. Gewicht verpakking: 41 g. Afmetingen verpakking (BxDxH): 83 x 120 x 17 mm

Hoge kwaliteit zinkchloride

De hoogwaardige zinkchloride-technologie verzekert een lange levensduur van de batterij, als deze wordt gebruikt in apparaten met een laag energieverbruik.

Maximaal 3 jaar houdbaar

Wanneer batterijen niet worden gebruikt, verliezen ze energie. Wij garanderen dat de batterij minstens 80% van zijn oorspronkelijke energie behoudt tijdens de opgegeven houdbaarheidsduur.

Cadmium- en kwikvrij

Deze Philips-batterijen zijn gegarandeerd vrij van schadelijke zware metalen zoals cadmium en kwik.

Accu/Batterij
Type accu/batterij *
Description of battery supplied with the product
Wegwerpbatterij
Accu/Batterij voltage *
The voltage (V) of the battery.
9 V
Aantal inbegrepen batterijen *
The quantity of batteries that come with the product.
1 stuk(s)
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
26,5 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
48,5 mm
Gewicht en omvang
Hoogte
Hoogte van het product
17,5 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
37,7 g
Verpakking
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
41 g
Overige specificaties
Afmetingen verpakking (BxDxH)
83 x 120 x 17 mm