Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Philips Oordopje oortelefoon lfh133/233

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Oordopje oortelefoon lfh133/233
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
532253264036
Categorie
Small devices which records audio (normally speech) and can play it back at a later time.
Dictafoon
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorPhilips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 7476
Deze statistiek is gebaseerd op de 95124 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92934 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:47:44
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Philips Oordopje oortelefoon lfh133/233:
Deze korte samenvatting van de Philips Oordopje oortelefoon lfh133/233-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Philips Oordopje oortelefoon lfh133/233

Lange samenvatting Philips Oordopje oortelefoon lfh133/233:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips Oordopje oortelefoon lfh133/233, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Philips Oordopje oortelefoon lfh133/233