Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Philips LCD-breedbeeldmonitor 220WS8FS/00

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LCD-breedbeeldmonitor 220WS8FS/00
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
220WS8FS/00
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8712581301347
Categorie
TFT/LCD monitoren maken gebruik van een nieuwe techniek voor het weergeven van het beeld, waardoor ze zeer plat zijn en niet flikkeren. Wilt u meer ruimte op uw bureau, of wilt u uw monitor kunnen verplaatsen zonder u een breuk te tillen? Dan zijn deze monitoren ideaal voor u!
computer monitoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 apr 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 108958
Deze statistiek is gebaseerd op de 74646 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-04-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72914 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 06:47:44
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Gebruikershandleiding (3,9MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Folder (0,6MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Gebruikershandleiding (3,5MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Folder (0,6MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam Philips LCD-breedbeeldmonitor 220WS8FS/00 :
De korte redactionele beschrijving van Philips LCD-breedbeeldmonitor 220WS8FS/00

Geoptimaliseerd voor Vista, breedbeeld voor professioneel gebruik. 55.88 cm (22 ") WSXGA.
Meer>>>

Philips LCD-breedbeeldmonitor 220WS8FS/00:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips LCD-breedbeeldmonitor 220WS8FS/00.
Doe meer en zie meer voor weinig geld! De superslanke Philips 220WS8 heeft een hoge resolutie, het juiste formaat tekst en een groter weergavegebied. Hierdoor kunt u genieten van een betere productiviteit en meer kijkcomfort. De 220WS8 is geschikt voor een upgrade naar Windows Vista.
- Ontworpen voor maximale productiviteit
- Optimaal rendement uit uw investering
- Uitstekende beeldprestaties
- Ongelooflijk gebruiksgemak
Korte samenvatting Philips LCD-breedbeeldmonitor 220WS8FS/00:
Deze korte samenvatting van de Philips LCD-breedbeeldmonitor 220WS8FS/00-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips LCD-breedbeeldmonitor 220WS8FS/00, 55,9 cm (22"), 1680 x 1050 Pixels, LCD, 5 ms, 300 cd/m²
Lange samenvatting Philips LCD-breedbeeldmonitor 220WS8FS/00 :

Philips LCD-breedbeeldmonitor 220WS8FS/00. Beeldschermdiagonaal: 55,9 cm (22"), Resolutie: 1680 x 1050 Pixels, Beeldscherm: LCD, Responstijd: 5 ms, Helderheid: 300 cd/m², Oorspronkelijke beeldverhouding: 16:10, Kijkhoek, horizontaal: 160°, Kijkhoek, verticaal: 160°. Energy Star-certificaat

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips LCD-breedbeeldmonitor 220WS8FS/00, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Breedbeeld
Breedbeeld

Een groot breedbeeldscherm dat de productiviteit verbetert door twee A4-pagina's naast elkaar weer te geven.

Groot weergavegebied

Het weergavegebied is het zichtbare gedeelte van een monitorscherm dat beschikbaar is voor het tonen van gegevens.

Geschikt voor Windows Vista

De Vista-monitoren van Philips zijn speciaal geschikt voor de levendige en opwindende weergave van het nieuwe, visueel geavanceerde en veeleisende besturingssysteem van Windows en zijn ontworpen om uw entertainmentervaring te verbeteren. De monitoren zorgen voor een hogere productiviteit en controle, zowel thuis als op kantoor, en maken het bekijken, zoeken en organiseren van informatie voor werk of ontspanning snel, efficiënt en eenvoudig.

Voldoen aan RoHS-normen

Schermen van Philips worden zo ontworpen en geproduceerd dat ze voldoen aan de strenge RoHS-normen (European Community Restriction of Hazardous Substances). Deze normen beperken het gebruik van lood en andere giftige bestanddelen die schadelijk zijn voor het milieu.

Laagste energieverbruik

Een lager energieverbruik verlaagt de stroom die nodig is om het apparaat te laten werken, waardoor de eigenaar bespaart op bedieningskosten en de energierekening.

WSXGA+, breedformaat 1680 x 1050

Breedformaat SXGA (Super Extended Graphics Array) is een videokaart die een resolutie van 1680 x 1050 kan weergeven, of ongeveer 1,7 miljoen pixels.

Responstijd van 5 millisec. (aan-uit)
Responstijd van 5 millisec. (aan-uit)

Responstijd (aan-uit) is de tijd die een vloeibare kristallen cel nodig heeft om achtereenvolgens van actief (zwart) naar inactief (wit) te gaan, en vervolgens weer terug naar actief (zwart). Dit wordt gemeten in milliseconden. Sneller is beter: hoe lager de getallen, hoe sneller de overgangen en hoe minder zichtbaar de beeldartefacts bij de weergave van de overgang van tekst en afbeeldingen. Responstijd (aan-uit) is zeer belangrijk bij het weergeven van zakelijke content zoals documenten, grafieken en foto's.

Geschikt voor HDCP
Geschikt voor HDCP

High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP) is een techniek voor kopieerbeveiliging die is ingebouwd in de DVI-aansluiting. Deze techniek gaat het illegaal kopiëren van beeld- en geluidsmateriaal tegen. Met HDCP speelt u beveiligde media af, zoals films en concerten. Aan de hand van het signaal wordt bepaald of een exemplaar legaal is en wordt voorkomen dat illegale media worden afgespeeld.

Tweevoudige ingang
Tweevoudige ingang

Aansluitingen die zowel analoge VGA-signalen als digitale DVI-signalen kunnen weergeven.

Ingebouwde stroomvoorziening
Ingebouwde stroomvoorziening

De stroomvoorziening is hierbij ingebouwd in de behuizing van het weergaveapparaat en vervangt een grote, externe voedingsadapter.

Gebruiksvriendelijke sneltoets en OSD

De gebruiksvriendelijke sneltoets en de bedieningsknoppen op het scherm vormen een dubbel systeem voor het eenvoudig afstemmen van de weergave-instellingen. Zo kan aan veel verschillende behoeften worden voldaan. Druk op de sneltoets op het frame van uw monitor voor de bediening van de automatische beeldkwaliteit, het contrast en de helderheid. U kunt ook de functies op het scherm gebruiken om uw weergave-instellingen bij te stellen.

Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal *
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
55,9 cm (22")
Helderheid *
Helderheid is de hoeveelheid licht dat door het scherm wordt uitgestraald. Helderheid wordt gemeten in candellas per vierkante meter, ook wel aangeduid met: 'nits'.
300 cd/m²
Resolutie *
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1680 x 1050 Pixels
Responstijd *
De responstijd is het tijdsverschil tussen het moment dat de grafische kaart een beeld verstuurt naar de monitor en het moment dat de monitor dat beeld weergeeft. Gewoonlijk moet deze tijd zeker onder de 25ms liggen.
5 ms
Beeldscherm *
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
LCD
Typische contrastverhouding *
De verhouding tussen de hoeveelheid licht van het helderste wit en het donkerste zwart van de display/projector.
1000:1
Kijkhoek, horizontaal *
160°
Kijkhoek, verticaal *
160°
Oorspronkelijke beeldverhouding *
16:10
Beeldverhouding
De verhouding tussen het de breedte en de hoogte van het beeldscherm, bijvoorbeeld 4:3 voor gewone monitoren en tv's, 16:9 is de verhouding die bioscoopschermen en tegenwoordig ook breedbeeld-tv's hebben.
16:10
Pixel pitch
Afstand tussen twee "beeldpunten". Hoe dichter de beeldpunten bij elkaar staan hoe scherper het beeld over het algemeen zal zijn.
0,282 x 0,282 mm
Frequentiebereik horizontaal
Frequentiebereik horizontaal: dit geeft aan, gemeten in kilohertz, hoe snel een enkele horizontale lijn op het scherm wordt getekend. Hogere snelheden betekenen een duidelijker en stabieler beeld op hogere resoluties.
30 - 93 kHz
Frequentiebereik verticaal
Frequentiebereik verticaal: ook wel refresh rate genoemd. Het aantal keer per seconde dat een beeld compleet opnieuw wordt opgebouwd.
56 - 75 Hz
Grootte beeld (diagonaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
55,9 cm
Digitale horizontale frequentie
30 - 93 kHz
Digitale verticale frequentie
56 - 76 Hz
Apparte H/V sync
Yes
Composite sync
Yes
Sync-on-green (SOG)
Yes
sRGB
Yes
Schermgrootte
22" / 55.9 cm
Video-ingangsimpedantie
75 Ohm
Niveaus van het video-ingangssignaal
0.7 Vpp
Witchrominantie, 6500K
x = 0.313 / y = 0.329
Witchrominantie, 9300K
x = 0.283 / y = 0.297
Poorten & interfaces
VGA (D-Sub)poort(en) *
Aansluiting voor een analoge monitor
1
DVI-D poorten
1
Ergonomie
Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslot *
Kensington
VESA-standaard
100 x 100 mm
Hoek schuine stand bereik
-5 - 25°
Stand-by LED
Yes
Energie
Stroomverbruik (in standby) *
1 W
Stroomverbruik (indien uit)
1 W
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
-20 - 60 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Relatieve luchtvochtigheid
20 - 80 procent
Certificaten
Energy Star-certificaat *
Yes
Certificering
CE Mark Energy Star FCC Class B SEMKO TCO '03 TÜV/GS, TÜV Ergo UL/cUL
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
Energy Star
Gewicht en omvang
Breedte *
513,8 mm
Diepte *
67,3 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
336,1 mm
Breedte apparaat (met standaard)
513,8 mm
Diepte apparaat (met standaard)
213,6 mm
Hoogte apparaat (met standaard)
416,2 mm
Gewicht met voet
5,6 kg
Gewicht (incl. standaard) (lb)
5,62 kg (12.4 lbs)
Diepte van het apparaat (inch)
6,86 cm (2.7")
Diepte apparaat (met standaard) (inch)
21,3 cm (8.4")
Hoogte van het apparaat (inch)
33,5 cm (13.2")
Hoogte apparaat (met standaard) (inch)
41,7 cm (16.4")
Breedte van het apparaat (inch)
51,3 cm (20.2")
Breedte apparaat (met standaard) (inch)
51,3 cm (20.2")
Breedte van het apparaat
51,4 cm
Verpakking
Breedte verpakking
565 mm
Diepte verpakking
472 mm
Hoogte verpakking
174 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
7,4 kg
Inhoud van de verpakking
Gebruikershandleiding
Yes
Overige specificaties
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
565 x 174 x 472 mm
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
Built-in 100-240VAC, 50/60Hz
Effectieve beelddiameter
473 x 291 mm
Monitor sync inputsignaal
Composite Sync Separate Sync Sync on Green
Maximum resolutie
De maximale grootte in beeldpunten (pixels) van de afbeelding die het apparaat maakt. Hoe groter de maximale resolutie, hoe beter de beeldkwaliteit.
1680 x 1050 Pixels
Signaalinvoer
Analog (VGA) DVI-D
Synchronisatie ingangsimpedantie
2200 Ohm
Videopuntfrequentie
205 MHz
Effectief weergavegebied
473 x 291 mm
Maximale resolutie
1680x1050 @ 60Hz
Aanbevolen resolutie
1680 x 1050 @ 60Hz
Gebruikersknoppen
Auto Brightness (Left) Contrast (Right) Menu Power On/Off
Extra accessoires
AC Power Cord VGA cable
Diepte van de doos (inch)
47,2 cm (18.6")
Hoogte van de doos
17,5 cm (6.9")
Breedte van de doos
56,4 cm (22.2")
Verbeteringen in het gebruiksgemak
Kensington lock compatible On-screen Display
Gewicht verpakking (imperiaal)
16.3 lb
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-10-04
Testseek heeft 2 proffesionele recensies voor Philips LCD-breedbeeldmonitor 220WS8FS verzameld, maar er is geen score hieraan gegeven. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
0%
X