Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Philips 19" Real Flat Monitor 19" CRT monitor

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
19" Real Flat Monitor
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
109P40/00
Categorie
Deze monitoren waren tot voor kort de standaard voor alle computers. CRT staat voor Cathode Ray Tube, wat betekent dat deze monitoren hun beeld maken door elektronen te versnellen en tegen een scherm te laten botsen dat licht geeft in de gewenste kleur als er op een bepaalde plaats (een pixel) een elektron tegenaan botst. Voor het versnellen van elektronen is echter nogal wat ruimte nodig, vandaar dat deze monitoren vrij groot en zwaar zijn. Een voordeel dat deze monitoren nog altijd over LCD monitoren hebben is dat de afstand tussen de pixels over het algemeen kleiner is, zeker voor de grotere modellen. Let u er bij het kopen op dat de monitor een vernieuwingsfrequentie van minimaal 70Hz heeft bij de gewenste resolutie, anders krijgt u last van vermoeide ogen bij langdurig gebruik, het beeld knippert dan namelijk een beetje.
monitoren CRT
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10712
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:28:18
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Philips 19" Real Flat Monitor 19" CRT monitor :
De korte redactionele beschrijving van Philips 19" Real Flat Monitor 19" CRT monitor

48.26 cm (19 ") Real Flat Monitor
Meer>>>

Philips 19" Real Flat Monitor 19" CRT monitor:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips 19" Real Flat Monitor 19" CRT monitor.
The 19-inch Brilliance 109P Real Flat monitor is designed for demanding professional users. The 109P - with a 0.24 mm Aperture Grille tube - has a maximum horizontal frequency of 111 kHz, offering a maximum resolution of 1920 x 1440, with flicker free display of 1280 x 1024 at up to 104Hz. An exclusive Auto Calibrate feature is included that guarantees consistent performance and extends the useful life of the monitor by one third.
Korte samenvatting Philips 19" Real Flat Monitor 19" CRT monitor:
Deze korte samenvatting van de Philips 19" Real Flat Monitor 19" CRT monitor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips 19" Real Flat Monitor, 48,3 cm (19"), CRT, 50 - 160 Hz, 30 - 111 kHz, 365 x 274 mm, 1920 x 1440 Pixels
Lange samenvatting Philips 19" Real Flat Monitor 19" CRT monitor :

Philips 19" Real Flat Monitor. Beeldschermdiagonaal: 48,3 cm (19"), Soort: CRT, Frequentiebereik verticaal: 50 - 160 Hz. Maximum resolutie: 1920 x 1440 Pixels. Stroomvoorziening: 90 - 264V, 50/60Hz. Afmetingen (BxDxH): 456 x 438 x 419 mm, Gewicht: 23,5 kg. Certificering: MPR-II, TCO’03

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips 19" Real Flat Monitor 19" CRT monitor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal *
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
48,3 cm (19")
Soort
Characteristics of the device.
CRT
Frequentiebereik verticaal
Frequentiebereik verticaal: ook wel refresh rate genoemd. Het aantal keer per seconde dat een beeld compleet opnieuw wordt opgebouwd.
50 - 160 Hz
Frequentiebereik horizontaal
Frequentiebereik horizontaal: dit geeft aan, gemeten in kilohertz, hoe snel een enkele horizontale lijn op het scherm wordt getekend. Hogere snelheden betekenen een duidelijker en stabieler beeld op hogere resoluties.
30 - 111 kHz
Pixel pitch
Afstand tussen twee "beeldpunten". Hoe dichter de beeldpunten bij elkaar staan hoe scherper het beeld over het algemeen zal zijn.
0.24
Effectieve beelddiameter
365 x 274 mm
Beeldschermresolutie
Maximum resolutie
De maximale grootte in beeldpunten (pixels) van de afbeelding die het apparaat maakt. Hoe groter de maximale resolutie, hoe beter de beeldkwaliteit.
1920 x 1440 Pixels
Aanbevolen resolutie
1280x1024
Poorten & interfaces
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x D-sub 5x BNC
Beheerfuncties
Gebruikersknoppen
OSD
Ergonomie
Ergonomie
Analyse von mensen en hun bepaalde fysieke en psychieke kenmerken om op deze basis de optimale productenvorm te bepalen wat invloed op werkveiligheid en –prestatie heeft. In nauwere betekenis is ergonomie een probleemloze en makkelijke bediening van apparaten door de gebruiker op zijn werkplek. Het is vanzelfsprekend dat een goede monitor een voetje moet hebben, waardoor omdraaien en het van stand veranderen mogelijk is. Een monitor dient ook met de hand verstelbaar te zijn. Belangrijke ergonomiefactoren zijn ook flikkervrij beeld, lage straling en milieuvriendelijkheid.
TÜV/GS, TÜV/Ergo
Energie
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
90 - 264V, 50/60Hz
Energie
Normaal stroomverbruik monitor
120 W
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-25 - 65 °C
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 35 °C
Certificaten
Certificering
MPR-II, TCO’03
Elektromagnetische emissie
FCC-B, UL, CSA, DHHS
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
SEMKO, Poland-B, C-Tick, VCC-I, CE, BSMI, PSB
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
456 x 438 x 419 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
23,5 kg
Bandbreedte
Monitor max. video inputbandbreedte
290 MHz
X