Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Papstar Table-cloth 80x80 cm 15 Pk wegwerptafelkleed

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Papstar
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Table-cloth 80x80 cm 15 Pk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
14887
Categorie wegwerptafelkleden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Papstar: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 22579
Deze statistiek is gebaseerd op de 74981 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73270 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:27:02
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Papstar Table-cloth 80x80 cm 15 Pk wegwerptafelkleed :
De korte redactionele beschrijving van Papstar Table-cloth 80x80 cm 15 Pk wegwerptafelkleed

Tafelkleed 80x80cm rozenprint Pk 15
Meer>>>
Korte samenvatting Papstar Table-cloth 80x80 cm 15 Pk wegwerptafelkleed:
Deze korte samenvatting van de Papstar Table-cloth 80x80 cm 15 Pk wegwerptafelkleed-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Papstar Table-cloth 80x80 cm 15 Pk
Lange samenvatting Papstar Table-cloth 80x80 cm 15 Pk wegwerptafelkleed :

Papstar Table-cloth 80x80 cm 15 Pk

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Papstar Table-cloth 80x80 cm 15 Pk wegwerptafelkleed, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.