Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Panda Platinum Internet Security 2005 Full license 1gebruiker(s) Nederlands

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Panda
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Platinum Internet Security 2005
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
QIS9B12
Categorie
Een computersysteem dat aangesloten is op internet of op een andere manier in aanraking komt met gegevens van buitenaf kan tegenwoordig niet meer zonder virusscanner. De effecten van virussen kunnen variëren van onschuldige grapjes tot het vertragen van uw computer, het wissen of juist zichtbaar maken voor de hele wereld via het internet van al uw gegevens, of het toegang verschaffen aan hackers tot uw computer. Virussen verspreiden zich over het algemeen via programma\'s en e-mails en er worden dagelijks nieuwe virussen geprogrammeerd door kwaadwillende hackers. Vooral Windows systemen zijn extra gevoelig voor virussen vanwege de grote populariteit van dit besturingssysteem en de slechte beveiliging van de oudere versies. Zorg er daarom voor dat u altijd over een virusscanner beschikt met de nieuwste virusdefinities!
antivirus- & beveiligingssoftware
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Panda: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13077
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 13 dec 2017 05:06:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Panda Platinum Internet Security 2005 Full license 1gebruiker(s) Nederlands :
De korte redactionele beschrijving van Panda Platinum Internet Security 2005 Full license 1gebruiker(s) Nederlands

Panda Platinum Internet Security 2005
Meer>>>

Panda Platinum Internet Security 2005 Full license 1gebruiker(s) Nederlands:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Panda Platinum Internet Security 2005 Full license 1gebruiker(s) Nederlands.
Maximale bescherming tegen alle soorten virussen

-Antivirus en firewall
-TruPrevent™ Technologie beschermt u tegen onbekende virussen
-Anti-Spam, anti-spyware, anti-phishing en anti-dialers
-Webinhoud filtering

De nieuwe Panda Platinum Internet Security 2005 biedt u alle bescherming die u nodig heeft om uw computer tegen alle bedreigingen te beschermen. Koop het nu en vergeet uw zorgen over bekende en onbekende virussen, hackers, spam, spyware en andere internet gerelateerde bedreigingen.

Dit product beschermt u nu zelfs tegen onbekende virussen en indringers met behulp van intelligente nieuwe technologie. TruPrevent™ Technologie beschermt uw computer tegen het groeiende risico van infecties met nieuwe virussen die verschijnen en zich verspreiden over de hele wereld binnen enkele uren. Zelfs als uw antivirus definities niet tijdig zijn geüpdate tegen een bepaald
virus, zal de TruPrevent™ Technologie toch in staat zijn dit virus te detecteren en blokkeren.
Korte samenvatting Panda Platinum Internet Security 2005 Full license 1gebruiker(s) Nederlands:
Deze korte samenvatting van de Panda Platinum Internet Security 2005 Full license 1gebruiker(s) Nederlands-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Panda Platinum Internet Security 2005, 1, Full license
Lange samenvatting Panda Platinum Internet Security 2005 Full license 1gebruiker(s) Nederlands :

Panda Platinum Internet Security 2005. Aantal licenties: 1, Licentietype: Full license. Minimaal benodigde schijfruimte: 90 MB, Minimale RAM: 128 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Panda Platinum Internet Security 2005 Full license 1gebruiker(s) Nederlands, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Licentie
Licentietype *
Full license
Aantal licenties *
1
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte *
90 MB
Minimale RAM *
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Minimale processor
300 MHz
Minimale systeemeisen
Minimale systeemeisen
Internet Explorer 5.5
Kenmerken
Media type
CD
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Taalversie
Nederlands
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows XP/2000 Pro/NT 4.0 ws/Me/98
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
McAfee

McAfee Anti-Spyware 25gebruiker(s) Engels
(show image)
SPY10M025TAA Anti-Spyware  — 
X