Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Panda Internet Security 2007 OEM, 25-user 25gebruiker(s) Nederlands

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Panda
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Internet Security 2007 OEM, 25-user
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q12P07B-25 USER
Categorie
Een computersysteem dat aangesloten is op internet of op een andere manier in aanraking komt met gegevens van buitenaf kan tegenwoordig niet meer zonder virusscanner. De effecten van virussen kunnen variëren van onschuldige grapjes tot het vertragen van uw computer, het wissen of juist zichtbaar maken voor de hele wereld via het internet van al uw gegevens, of het toegang verschaffen aan hackers tot uw computer. Virussen verspreiden zich over het algemeen via programma\'s en e-mails en er worden dagelijks nieuwe virussen geprogrammeerd door kwaadwillende hackers. Vooral Windows systemen zijn extra gevoelig voor virussen vanwege de grote populariteit van dit besturingssysteem en de slechte beveiliging van de oudere versies. Zorg er daarom voor dat u altijd over een virusscanner beschikt met de nieuwste virusdefinities!
antivirus- & beveiligingssoftware
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Panda: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 24647
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 13 dec 2017 05:32:38
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Panda Internet Security 2007 OEM, 25-user 25gebruiker(s) Nederlands :
De korte redactionele beschrijving van Panda Internet Security 2007 OEM, 25-user 25gebruiker(s) Nederlands

Panda Internet Security levert een complete en hoogtechnologische bescherming voor het hele gezin. Met één licentie beschermt u 25 computers tegen virussen, spam, hackers en online fraudeurs. Ook uw jongste gezinsleden zijn veilig: daar zorgen het kinderslot en de webfilter voor.
Meer>>>

Panda Internet Security 2007 OEM, 25-user 25gebruiker(s) Nederlands:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Panda Internet Security 2007 OEM, 25-user 25gebruiker(s) Nederlands.
Naast de klassieke beveiliging is deze oplossing voorzien van een kinderslot, identity protect en antispam. Panda Internet Security 2007 is ideaal voor intensief internetgebruik en online winkelen en bankieren. PC’s krijgen met deze oplossing een beveiliging van gewapend beton!

- Licentie voor 25 pc’s.
- Identity Protect.
- Kinderslot.
- Antispam.
- Automatische detectie van virussen.
- Bestrijdt spyware en adware.
- Bescherming tegen online fraude.
- Proactieve TruPrevent Technology.
- Firewall.
- Webfiltering.
- Intrusion Prevention System.

Vergeet alle denkbare internetbedreigingen voor u en uw kinderen. Koop nu Panda Internet Security 2007.
Korte samenvatting Panda Internet Security 2007 OEM, 25-user 25gebruiker(s) Nederlands:
Deze korte samenvatting van de Panda Internet Security 2007 OEM, 25-user 25gebruiker(s) Nederlands-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Panda Internet Security 2007 OEM, 25-user, 25
Lange samenvatting Panda Internet Security 2007 OEM, 25-user 25gebruiker(s) Nederlands :

Panda Internet Security 2007 OEM, 25-user. Aantal licenties: 25. Minimaal benodigde schijfruimte: 160 MB, Minimale RAM: 64 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Panda Internet Security 2007 OEM, 25-user 25gebruiker(s) Nederlands, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Licentie
Aantal licenties *
The number of software licenses, which are contracts which allow a business or individual to use a piece of software.
25
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte *
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
160 MB
Minimale RAM *
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
64 MB
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Intel Pentium 300 MHz
Minimale systeemeisen
CD-ROM
Kenmerken
Media type
The type of media e.g. DVD, Blu-ray.
CD
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Taalversie
The version of the language used in software etc. for example English (ENG).
Nederlands
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/98SE Windows Me Windows 2000 Pro Windows XP Home/Professional Windows Vista
X