Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Panasonic CF-VNP009U Zwart stylus-pen

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Panasonic
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CF-VNP009U
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CF-VNP009U
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4984824729124
Categorie
Small pen-shaped instrument used to input commands onto a computer screen, mobile device or graphics tablet.
stylus-pennen
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Panasonic: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 4334
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 20 sep 2006
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Panasonic CF-VNP009U Zwart stylus-pen :
De korte redactionele beschrijving van Panasonic CF-VNP009U Zwart stylus-pen

Replacement Stylus @ Tether Hole
Meer>>>
Korte samenvatting Panasonic CF-VNP009U Zwart stylus-pen:
Deze korte samenvatting van de Panasonic CF-VNP009U Zwart stylus-pen-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Panasonic CF-VNP009U
Lange samenvatting Panasonic CF-VNP009U Zwart stylus-pen :

Panasonic CF-VNP009U

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Panasonic CF-VNP009U Zwart stylus-pen, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
Deutschland 3 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Australia 4 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)