Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Packard Bell PB CARE NOTE (3YR ON-SITE OP NOTEBOOK EN TEL.SUPPORT)

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Packard Bell
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PB CARE NOTE (3YR ON-SITE OP NOTEBOOK EN TEL.SUPPORT)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
A000087800
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Packard Bell: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7210
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:23:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Packard Bell PB CARE NOTE (3YR ON-SITE OP NOTEBOOK EN TEL.SUPPORT) :
De korte redactionele beschrijving van Packard Bell PB CARE NOTE (3YR ON-SITE OP NOTEBOOK EN TEL.SUPPORT)

PBCARE NOTE NS (MSD)
Meer>>>
Korte samenvatting Packard Bell PB CARE NOTE (3YR ON-SITE OP NOTEBOOK EN TEL.SUPPORT):
Deze korte samenvatting van de Packard Bell PB CARE NOTE (3YR ON-SITE OP NOTEBOOK EN TEL.SUPPORT)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Packard Bell PB CARE NOTE (3YR ON-SITE OP NOTEBOOK EN TEL.SUPPORT)
Lange samenvatting Packard Bell PB CARE NOTE (3YR ON-SITE OP NOTEBOOK EN TEL.SUPPORT) :

Packard Bell PB CARE NOTE (3YR ON-SITE OP NOTEBOOK EN TEL.SUPPORT)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Packard Bell PB CARE NOTE (3YR ON-SITE OP NOTEBOOK EN TEL.SUPPORT), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.