Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Orange ORANGE20 KAARTOPW 20E 10P Mobiele telefoon starterskit

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Orange
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ORANGE20 KAARTOPW 20E 10P
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
ORANGE20EURO10P
Categorie
Mobile phone, SIM card and phone charger. Other accessories such as mobile phone cases can sometimes be included.
mobiele telefoon starterkits
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Orange: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 24 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 3296
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 24-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 24 jul 2005
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Orange ORANGE20 KAARTOPW 20E 10P Mobiele telefoon starterskit:
Deze korte samenvatting van de Orange ORANGE20 KAARTOPW 20E 10P Mobiele telefoon starterskit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Orange ORANGE20 KAARTOPW 20E 10P
Lange samenvatting Orange ORANGE20 KAARTOPW 20E 10P Mobiele telefoon starterskit :

Orange ORANGE20 KAARTOPW 20E 10P

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Orange ORANGE20 KAARTOPW 20E 10P Mobiele telefoon starterskit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.