Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

OKI C5600n Kleur 600 x 1200DPI A4

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
OKI
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
C5600n
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
01181301 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laserprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door OKI: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 apr 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 28046
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-04-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 dec 2017 16:24:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam OKI C5600n Kleur 600 x 1200DPI A4 :
De korte redactionele beschrijving van OKI C5600n Kleur 600 x 1200DPI A4

C5600n - Kleuren Laserprinter
Meer>>>

OKI C5600n Kleur 600 x 1200DPI A4:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor OKI C5600n Kleur 600 x 1200DPI A4.
In zijn klasse is de C5600 niet alleen de snelste in monochroom afdrukken, maar produceert ook de beste kleuren. Met deze gebruiksvriendelijke oplossing kunt u niet alleen monochroom afdrukken in grote hoeveelheden tegen lage kosten, maar kunt u ook documenten die dat nodig hebben een echte zakelijke uitstraling geven. En dat kan allemaal zonder de controle over uw kosten te verliezen. De kosten van monochroom afdrukken zijn vergelijkbaar met die van monochroom printers, terwijl u dankzij onze meegeleverde Print Control-software ook uw gebruik van kleurafdrukken kunt bewaken en beheren.

Print Control is een krachtig hulpmiddel om het gebruik en de kosten van kleurafdrukken binnen uw netwerk te beheren. Er worden printlogboeken bijgehouden, de afdrukkosten worden automatisch berekend, en u kunt de volumes van kleur en monochroom afdrukken voor individuele gebruikers of groepen aan banden leggen.

Met PrintSuperVision kunnen netwerkbeheerders alle printers binnen hun netwerk op afstand bewaken en het tonerniveau controleren.

Template manager 2006 software is voorzien van eenvoudig te gebruiken templates voor diverse minder gangbare media zoals visitekaartjes en adresetiketten tot 1.2m lange banners – zelfs de printer settings worden automatisch aangepast.

Web Print vereenvoudigt het afdrukken van web pagina’s. De tekst en images worden zodanig aangepast dat ze op de afdruk passen zonder dat er informatie wegvalt. Hiermee bespaart u uzelf papier en kopzorgen.

Photo Enhance geeft een schitterende foto afdrukkwaliteit op gewoon papier.


- Snelle kwaliteitsprinter voor monochroom én kleur afdrukken
De beste afdruksnelheden in zijn klasse: 32 ppm monochroom en 20 ppm in kleur.

- ProQ2400 Multilevel technologie gecombineerd met High Definition Toner voor onovertroffen afdrukkwaliteit.

- Onze unieke meegeleverde software Print Control en PrintSuperVision geeft u de controle in handen.

- Inclusief krachtige, professionele mogelijkheden voor kleurbeheer, zodat u kleuren nauwkeurig kunt afstemmen en aanpassen.
Korte samenvatting OKI C5600n Kleur 600 x 1200DPI A4:
Deze korte samenvatting van de OKI C5600n Kleur 600 x 1200DPI A4-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
OKI C5600n, Laser, Kleur, 600 x 1200 DPI, A4, 300 vel, 32 ppm
Lange samenvatting OKI C5600n Kleur 600 x 1200DPI A4 :

OKI C5600n. Printtechnologie: Laser, Kleur, Aantal printcartridges: 4, Gebruiksindicatie (maximaal): 60000 pagina's per maand, Maximale resolutie: 600 x 1200 DPI. Maximale ISO A-series papierformaat: A4. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 32 ppm. Standaard invoercapaciteit: 300 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 250 vel. Netwerkgereed

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van OKI C5600n Kleur 600 x 1200DPI A4, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Printtechnologie
Kleur *
Yes
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
600 x 1200 DPI
Gebruiksindicatie (maximaal) *
60000 pagina's per maand
Aantal printcartridges *
4
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
32 ppm
Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter)
20 ppm
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
8 s
Tijdsduur tot de eerste pagina (kleur, normaal)
11 s
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit *
300 vel
Invoercapaciteit (lade 2)
100 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
250 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
Typen printmedia *
Enveloppen, Labels, Normaal papier, Transparanten
ISO A-series afmetingen (A0...A9) *
A4,A5,A6
ISO B-series afmetingen (B0...B9)
B5
Afmetingen enveloppen
9, 10, C5, DL
Maximale printafmetingen
A4 (210 x 297 mm)
Mediaformaten (lade 1)
A4, A5, B5, A6
Papier
Mediagewicht lade 1
80 g/m2
Netwerk
Netwerkgereed *
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
Yes
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
64 MB
Maximaal intern geheugen *
320 MB
Design
Stand-by LED
Yes
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
490 W
Geluidsproductie
Geluidsniveau tijdens afdrukken
55,6 dB
Geluidsproductie (standby)
37 dB
Prestatie
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
200 MHz
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
10 - 32 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
26 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
339,5 x 400 x 528 mm
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
220–240V; 50Hz
Netwerkfuncties
Ethernet 10/100Base-TX
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/Me/NT/2000/XP/XP x64/2003 Mac OS 9.0 + Mac OS X PowerPC 10.2 + Mac OS X Intel 10.4.4 +
Geheugenupgrade
Memory upgrades for the product, including size, type, and expansion method
Yes
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-10-04
Testseek heeft 4 proffesionele recensies verzameld voor OKI C5600n. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 71 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
71%