Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

OKI C5450dn Kleur 1200 x 600DPI A4

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
OKI
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
C5450dn
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
01161901 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laserprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door OKI: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 20171
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 dec 2017 16:32:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam OKI C5450dn Kleur 1200 x 600DPI A4 :
De korte redactionele beschrijving van OKI C5450dn Kleur 1200 x 600DPI A4

16ppm in kleur and 24ppm in mono, Krachtig PCL en Postscript printer met 128 MB RAM geheugen die gemakkelijk complexe en multiple user printopdrachten aankan,
Meer>>>

OKI C5450dn Kleur 1200 x 600DPI A4:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor OKI C5450dn Kleur 1200 x 600DPI A4.
* Krachtig PCL en Postscript printer met 128 MB RAM geheugen die gemakkelijk complexe en multiple user printopdrachten aankan
* Optioneel 20GB Hard Disk Drive
* Met de Photo Enhance functie in staat fotokwaliteit afdrukken te maken op gewoon papier
* Duplex functionaliteit voor dubbelzijdig printer – optioneel op C5450n en standaard op C5450dn
* Auto Colour Balance waarborgt consistente kleuren gedurende de gehele levensduur van de printer.

De C5450 is een krachtige printer voor werkgroepen die behoefte hebben aan een breed scala van kleuren en mono documenten. Snel, gemakkelijk en betaalbaar. PCL en Postscript compatible en print grafische documenten zoals PDF´s en Mac documenten met het grootste gemak. En, met de additionele optie van een 20 GB hard disk drive kan hij ook ingezet worden voor password beveiligd ´secure printen´ en het opslaan van briefhoofden en formulieren op de Harddisk van de printer.

Met 16 pagina´s per minuut in kleur en 24 pagina´s per minuut monochroom biedt de C5000 serie de hoogste snelheid in zijn klasse dankzij de bekroonde Single-pass LED technologie. Speciale functies zijn: Automatisch duplex printen voor dubbelzijdige documenten en het printen van professionele boekjes. Photo Enhance, is een nieuw te selecteren functie op de print driver. Deze stelt u in staat om duidelijke, scherpe, bijna foto kwaliteit plaatjes te printen op gewoon kantoorpapier. Template Manager Software maakt printen van visitiekaartjes, CD labels en banners snel en eenvoudig. Print Control en Print Supervision Software maakt het netwerk administrators makkelijk om het printer gebruik en kosten te beheersen. Tenslotte is´Ask Oki´ een tab op uw printer driver scherm die u toegang verleent tot een informatie website toegespitst op uw printer.
Korte samenvatting OKI C5450dn Kleur 1200 x 600DPI A4:
Deze korte samenvatting van de OKI C5450dn Kleur 1200 x 600DPI A4-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
OKI C5450dn, Kleur, 1200 x 600 DPI, A4, 24 ppm
Lange samenvatting OKI C5450dn Kleur 1200 x 600DPI A4 :

OKI C5450dn. Kleur, Maximale resolutie: 1200 x 600 DPI. Maximale ISO A-series papierformaat: A4. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 24 ppm. Standaard uitvoercapaciteit: 250 vel

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van OKI C5450dn Kleur 1200 x 600DPI A4, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Printtechnologie
Kleur *
Yes
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
1200 x 600 DPI
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
24 ppm
Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter)
24 ppm
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
9 s
Tijdsduur tot de eerste pagina (kleur, normaal)
13 s
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
The normal capacity for outputs for this product.
250 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A4 (210 x 297 mm)
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
320 MB
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
420 W
Stroomverbruik (in standby)
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
130 W
Geluidsproductie
Geluidsniveau tijdens afdrukken
54 dB
Geluidsproductie (Spaarstand)
5 dB
Geluidsproductie
Geluidsproductie (standby)
37 dB
Prestatie
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
400 MHz
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 32 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
50 - 70 procent
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
20 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
342 x 400 x 528 mm
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
220-240VAC, 50Hz +/-2Hz
Netwerkfuncties
TCP/IP, Netware, Ethertalk & NetBEUI. TCP/IP :-ARP, RARP, IP, ICMP, TCP, UDB, LPR, FTP, TELNET, HTTP(IPP), BOOTP, DHCP, SNMP, DNS, JetDirect protocols. Netware 3.x, 4.x, 5.x and 6 with full NDS and NDPS support:- PServer, RPrinter, NDPS supported via dedicated OKI NDPS Gateway. EtherTalk:- ELAP, AARP, DDP, AEP, NBP, ZIP, RTMP, ATP, PAP . NetBEUI:- SMB, NetBIOS
EP-cartridge
17,000
Toner cartridge
3,000 / 5,000
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 95 / 98 / 98 SE / ME / NT4 Workstation / NT4 Server / 2000 Workstation / 2000 Professional / 2000 Server / 2000 Advanced Server / XP Professional / XP Home / NT Terminal Server Edition / 2000 Terminal Server with Citrix Metaframe 1.8 or Citrix Metaframe XP 1.0. Mac OS 8.6 (or higher), Mac OS 9, Mac OS X Variants of Unix and Linux via PPDs
Aanbevolen relatieve luchtvochtigheid bij gebruik
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan namelijk minder water bevatten dan warme. Boven de 100% condenseert de waterdamp en krijgt men water.\n
20 - 80
Aanbevolen temperatuur bij gebruik
17 - 27 °C
Stroomverbruik (indien actief)
950 W
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
X