Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

OKI C5250n Kleur 1200 x 600DPI A4

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
OKI
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
C5250n
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
01161601 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laserprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door OKI: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 25794
Deze statistiek is gebaseerd op de 74970 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73259 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 03 dec 2017 19:20:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam OKI C5250n Kleur 1200 x 600DPI A4 :
De korte redactionele beschrijving van OKI C5250n Kleur 1200 x 600DPI A4

16ppm in kleur and 24ppm in mono, Photo Enhance functie, Duplex functionaliteit, 96MB RAM, Auto Colour Balance
Meer>>>

OKI C5250n Kleur 1200 x 600DPI A4:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor OKI C5250n Kleur 1200 x 600DPI A4.
* Beste printer in zijn klasse– 16ppm in kleur and 24ppm in mono
* Met de Photo Enhance functie in staat fotokwaliteit afdrukken te maken op gewoon papier
* Duplex functionaliteit voor dubbelzijdig printer – optioneel op C5250n and standaard op C5250dn
* Auto Colour Balance waarborgt consistente kleuren gedurende de gehele levensduur van de printer
* 96MB RAM geheugen die gemakkelijk complexe en multiple user print jobs aankan

De C5250 stelt werkgroepen in staat zowel kleuren als mono documenten te printen op een compacte machine, snel, eenvoudig en heel betaalbaar. Met 16ppm in kleur en 24ppm in mono biedt het u topsnelheid in zijn klasse en betrouwbaarheid dankzij de single-pass LED technologie. De vlakke, rechte papierbaan zorgt voor minder storingen en een soepelere verwerking van veel verschillende papiergewichten.

Speciale functies zijn: Automatisch duplex printen voor dubbelzijdige documenten en het printen van professionele boekjes. Photo Enhance is een nieuw te selecteren functie op de print driver. Deze stelt u in staat om duidelijke, scherpe, bijna foto kwaliteit plaatjes te printen op gewoon kantoorpapier. Template Manager Software maakt printen van visitiekaartjes, CD labels en banners snel en eenvoudig. Print Control en Print Supervision Software maakt het netwerk administrators makkelijk om het printer gebruik en kosten te beheersen. Tenslotte is´Ask Oki´ een tab op uw printer driver scherm die u toegang verleent tot een informatie website toegespitst op uw printer.
Korte samenvatting OKI C5250n Kleur 1200 x 600DPI A4:
Deze korte samenvatting van de OKI C5250n Kleur 1200 x 600DPI A4-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
OKI C5250n, Kleur, 1200 x 600 DPI, A4, 24 ppm
Lange samenvatting OKI C5250n Kleur 1200 x 600DPI A4 :

OKI C5250n. Kleur, Maximale resolutie: 1200 x 600 DPI. Maximale ISO A-series papierformaat: A4. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 24 ppm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van OKI C5250n Kleur 1200 x 600DPI A4, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Printtechnologie
Kleur *
Yes
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
1200 x 600 DPI
Zuinig printen
Of het product al dan niet voorzien is van speciale functies die het printen voordelig maken, of een lijst van deze functies.
Yes
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
24 ppm
Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter)
16 ppm
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
9 s
Tijdsduur tot de eerste pagina (kleur, normaal)
13 s
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
Maximale printafmetingen
A4 (210 x 297 mm)
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
96 MB
Maximaal intern geheugen *
288 MB
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
420 W
Stroomverbruik (PowerSave)
25 W
Geluidsproductie
Geluidsniveau tijdens afdrukken
54 dB
Geluidsproductie
Geluidsproductie (Spaarstand)
5 dB
Geluidsproductie (standby)
37 dB
Prestatie
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
200 MHz
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
10 - 32 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
50 - 70 procent
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
20 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
342 x 400 x 528 mm
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
220-240VAC, 50Hz +/-2Hz
Netwerkfuncties
TCP/IP. TCP/IP :-ARP, RARP, IP, ICMP, TCP, UDB, LPR, FTP, TELNET, HTTP, BOOTP, DHCP, SNMP, DNS, JetDirect protocols
EP-cartridge
17,000 pages
Toner cartridge
3,000 pages/5,000 pages
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 95 / 98 / 98 SE / ME / 2000 Workstation / 2000 Professional / 2000 Server / 2000 Advanced Server / XP Professional / XP Home
Aanbevolen relatieve luchtvochtigheid bij gebruik
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan namelijk minder water bevatten dan warme. Boven de 100% condenseert de waterdamp en krijgt men water.\n
20 - 80
Aanbevolen temperatuur bij gebruik
17 - 27 °C
Stroomverbruik (indien actief)
950 W
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2013-04-01
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor OKI C5250n gevonden en de beoordeling is 70 van de 100. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
70%
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
X