Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

OKI MULTIFUNCTION PRINTER

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
OKI
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MULTIFUNCTION PRINTER
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
01152902
Categorie
Voor veel toepassingen kan het nodig zijn een grote gecompliceerde database met gegevens bij te houden. De software uit deze categorie is ontworpen om dit snel en efficiënt te doen.
database-software
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door OKI: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14550
Deze statistiek is gebaseerd op de 75002 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73286 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 05:30:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Pan-European 1 year on-site
Lange productnaam OKI MULTIFUNCTION PRINTER :
De korte redactionele beschrijving van OKI MULTIFUNCTION PRINTER

12 ppm / cpm kleur and 20 ppm / cpm mono, 1200 x 600 dpi output resolutie / 48 bit, 4800 dpi scan resolutie, Scan naar email, FTP en archiverings mogelijkheden.
Meer>>>

OKI MULTIFUNCTION PRINTER:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor OKI MULTIFUNCTION PRINTER.
* Scan naar email, FTP en archiverings mogelijkheden. Een Automatic Document Feeder stelt u in staat om met gemak tot 50 pagina´s te scannen
* ScanSoft PaperPort software maakt het archivering en opslaan van documenten snel en eenvoudig
* Optical character recognition (OCR) software verandert gescande images in bewerkbare tekst documenten
* Template Manager software maakt het printen van verschillende documentformaten van visitekaartjes tot banners, snel en eenvoudig
* ‘Ask OKI’ tab in de driver – leidt u naar de toegepaste website voor de C5510 MFP

Gebaseerd op dezelfde digitale LED technologie als de bekroonde C5000 serie printers van OKI Printing Solutions. De C5510 MFP biedt uw bedrijf een machine waar u nooit eerder van heeft kunnen profiteren: snel, betaalbaar kleuren en mono printen, kopieeren, netwerkscanning en faxen naar PC van een compacte A4 MFP. U kunt uw hardware efficient opzetten, waardoor u uw ruimte optimaal kan benutten, uw gebruikskosten zo laag mogelijk houdt en uw productiviteit kan optimaliseren.

De C5510 MFP heeft een snelheid van 12 pagina’s per minuut in kleur en 20 pagina’s per minuut mono met beheerskosten niet hoger dan onze C5000 Serie Printers. Met het eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel kun u snel en eenvoudig kopieen, en ook een perfecte netwerkscan maken. Kopieren vanaf uw C5500 per e-mail verzenden is net zo gemakkelijk als e-mails verzenden vanaf uw PC. Via het bedieningspaneel krijgt u met één druk op de knop rechtstreeks toegang tot e-mail- en FTP-adresboeken. Met de intelligente software op uw PC kunt u uw documenten eenvoudig elektronisch archiveren en opslaan, zodat u geen papieren documenten meer hoeft te bewaren. Met de software voor optische tekenherkenning (OCR) kunt u de gescande documenten converteren naar tekstdocumenten, die vervolgens bewerkt kunnen worden. Met de gemakkelijk te gebruiken faxsoftware kunt u faxen via uw PC verzenden, zodat u geen aparte telefoonlijn voor een fax nodig heeft.
Korte samenvatting OKI MULTIFUNCTION PRINTER:
Deze korte samenvatting van de OKI MULTIFUNCTION PRINTER-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
OKI MULTIFUNCTION PRINTER
Lange samenvatting OKI MULTIFUNCTION PRINTER :

OKI MULTIFUNCTION PRINTER

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van OKI MULTIFUNCTION PRINTER, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2016-11-14
Testseek heeft 6 proffesionele recensies verzameld voor OKI MULTIFUNCTION PRINTER. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 69 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
69%
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
X